Вести:

уторак, 28. фебруар 2017.

Зоран Влашковић: Суљо фашиста и Тачи терориста !

уторак, 28. фебруар 2017. | КМ новине 0

Суљо је чак напоменио пред Тачијем да се од његовог доласка на власт у Приштини гради ''демократско Косово'' а да у таквом Косову не помену шта су Бошњаци изгубили од Албанаца, колико их је протераних и убијених... А Бошњаци су изгубили баш све.


















Пише: Зоран Влашковић



Сулејман Угљанин превазишао је сваког лудог, неморалног, сваку дворску луду, сваког ненормалног човека па се захвалио Тачију и његовим терористима из УЧК на састанку у Приштини, 23. фебруара, на протеривању 20.000 Бошљака са КиМ од стране Албанаца, само из јужног дела К. Митровице 4.000, захвалио му се и за 96 убијених и киднапованих Бошњака од стране Албанаца 1999.г. али и на томе што ''демократа'' Тачи није дозволио да се нигде на КиМ формира бошњачка општина!

На комеморацији јасно истакнути симболи Хитлеровог фашизма коме су Шиптари одувек били одани. На полеђини иза Хашима Тачија, који је и покровитељ овог догађаја у славу фашиста, десно се налази лик Мехмета Градице у униформи немачких фашиста из Другог светског рата, чији је био војник и заповедник над Шиптарима са КиМ.



       На недавној, наводно академији у Приштини посвећеној балистима и фашистима Шабану Палужи и Мехмеду Градици, 23. фебруара у Приштини, на промоцији фашизма био је и Сулејман Угљанин из Новог Пазара са својом свитом претворених ''научника''!?

       Да се зна, званична историја сведочи, због балисте Шабана Палуже и његових следбеника, а било их је 20.000, на Космету је Врховни штаб Народноослободилачке војске Југославије увео војну управу 8. фебруара 1945. године, три месеца након што је Косово и Метохија ослобођено. Због албанских фашиста, балиста, који су пре ове побуне били у редовима хитлерових фашиста, и који су се крили по шумама Космета до краја 1948. године, погинуло је 700 партизана док је 1.300 њих рањено.

Хашим Тачи одаје пошту балисти и фашисти Шабану Полужи.

       У борбама против балиста Шабана Палуже било је ангажовано чак 39.000 бораца НОВЈ, сврстаних у 15 бригада. Дана 21. фебруара 1945. године у селу Трстеник, СО Србица, у Дреници, Шабан Палужа и његов први помоћник, Мехмед Градица опкољени су у једној кући и после жестоке борбе су убијени. У том обрачуну погинуло је и 15 бораца НОВЈ, док је 21 рањен. Борба против одбеглих балиста трајала је до 10. октобра 1951. године, када је ликвидирана група Хасана Рибника, последња преостала на Косову и Метохији.

Споменик Мехмету Градици у униформи немачких фашиста.

       Сулудо! Сулејман Угљанин, председник Бошњачког националног већа и Странке демократске акције из Новог Пазара, се захвалио Тачију, после ове ''академије'' о фашистима Палужи и Градици, на састанку у Приштини, 23. фебруара, на протеривању 20.000 Бошљака са КиМ, само из јужног дела К. Митровице 4.000, захвалио му се и за 96 убијених и киднапованих Бошњака од стране Албанаца 1999.г. али и на томе што ''демократа'' Тачи није дозволио да се нигде на КиМ формира бошњачка општина.

Суљо стручњак за фашизам
       Суљо је чак напоменио пред Тачијем да се од његовог доласка на власт у Приштини гради ''демократско Косово'' а да у таквом Косову не помену шта су Бошњаци изгубили од Албанаца, колико их је протераних и убијених.... А Бошњаци су изгубили су баш све. Суљо није питао зашто Тачи не дозвоњава да се формирају општине у бошњачким срединама Витомирица, Речани... а толико их траже Бошњаци на КиМ !? Битно је да Суљо подиже рејтинг код терористе Тачија!

       Суљо још честита Тачију на добрим резултатима у изградњи Косова као демократске, мултинационалне и мултиконфесионалне европске "државе" засноване на владавини права, правној сигурности и једнакости пред законом... ( У преводу 350 албанских терориста је убијало у Сирији и Ираку, 57 их је погинуло тамо, албански терористи убијају у Македонији, Косову...)
 

       Но, најбитније је да је Суљо био на промоцији доказаним фашистима. Ако коза лаже рог не лаже, каже народ! Фото документује.

Албанци су Мехмету Градици на споменику поставили слику са фашистичком капом а у немачким архивима Шабан Палужа је означен као ''веран следбеник хитлерових фашиста''. Ексклузивно објављујемо и фотографију Шабана Палуже из немачке архиве где је Палужа означен као ''веран следбеник хитлерових фашиста''.

Шабан Палужа означен као ''веран следбеник хитлерових фашиста''. Фото: Архив Вермахта



author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине