Вести:

недеља, 26. фебруар 2017.

Марко Ђурић повећао вођство против Приштине на 6 : 0 !? (ФОТО)

недеља, 26. фебруар 2017. | КМ новине 0

Како је директор Канцеларије за КиМ Mарко Ђурић хтео да протутњи севером Космета!?

Марко Ђурић повећао вођство против Приштине на 6 : 0 !? (ФОТО)
Марко Ђурић понео сав терет... Илустрација: КМ Новине 2017.


















Пише: Милијана Патрић



У почетку беше воз! Али, и недође воз! Не прође осмишљеном релацијом Београд – Косовска Митровица коме се највише радовао нико други до директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић, који је баш са овим возом желео да поведе са 6 : 0 против Приштине, против које је од раније у једном дану већ повео са 5 : 0 !? Осмишљени, планирани и стварни воз, путујућа светиња на челичним точковима и на челичним шинама испраћен у самом возу од Марка Ђурића недође на равно Косово? Додуше, Марко изађе из воза још у Раковици па пожеле срећан пут путујућој светињи која нестиже у К. Митровицу.

Воз на релацији Београд Косовска Митровица, осмислили надриверници Марко Ђурић, Александар Вучић, Тома Николић и узурпатори ЕРП.



А можда, да је јунак Марко, пошто води са 5 : 0 против Приштине, кренуо са возом, негде би се сурвао у ровинама Ибра па би, ето, после оног јунака Марка Краљевића, сад била испевана песма и о овом ововременом безкосовском Марку!

Но, ипак ововремени безкосовски Марко Ђурић не би склизнуо у ровинама Ибра јер је на прузи од Рашке до Косовске Митровице ограничена брзина воза од 10 до 40 километара! Баш евроунијска брзина? Ако коза лаже, рог не лаже! Ево фотки из овог јануара 2017. кад је путујућа светиња требала да уђе на север Космета!

Овуда је Ђурић пустио воз да "протутњи" севером КиМ!









На посеченом и отршеном колцу, како није изгледало ни у турско доба. Метални диск на коме је ручно исписана прописана брзина говори о озбиљности али и колика је стварна брига за путнике у возу кад то не снима камера. Има ли кога да одговори да ли је знак довољно "разумен"?



Марко Ђурић, несуђени јунак, за долазак путујуће светиње на КиМ побринуо се да уместо металних стубова са железничким знацима поред пруге, како је то свуда у свету, на релацији Рашка – Косовска Митровица, постави железничке знаке на свеже посеченим стаблима поред пруге! И то све изгледа модерно, надреално и баш онако како Марко Ђурић води са 5 : 0 против Приштине и какав пут је ЕУ поставила Србији да иде према њој!? 

Колико је Марко Ђурић, као и Влада Републике Србије на челу са Александром Вучићем и Томисалвом Николићем шарлатанска и неозбиљна, види се и по овом знаку којим је пруга на северу Косова и Метохије "модернизована"!

Безкосовски Марко сада не сме на терен Косова, пошто је повео головима са великом разликом, 5 : 0 против Приштине! Постиже голове јуначина Марко са више од 300 километара удаљености само се не види како? Да ли из слободног ударца, пенала, из изгре, офсајда..... Само он зна како! Срби са Косова и Метохије то виде као чисте аутоголове Марка. Аутогол је и рикверц путујуће светиње из Рашке за Београд коју осмисли јуначина безкосовски Марко под будним оком "господара Вучића" нашег доба.


ПОДРЖИТЕ НАС, ПРАТИТЕ НАШУ СТРАНИЦУ НА ФЕЈСБУКУ:



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине