Вести:

недеља, 22. јануар 2017.

Косовски Матрикс

недеља, 22. јануар 2017. | КМ новине 0

Косовски Матрикс На путу смо да створимо парламентарни систем који је састављен од мулти партијског система уливен у две струје по узору на Амерички двопартијски систем. Српска Напредна Странка са једне и народ Србије са друге стране...

 #sns #stranka #interes #svadja #pljacka #kosovo #metohija #km #novine

















Пише: Бранислав Марковић


Прво што су урадили након што су ''решили да се баве Косовом'' сателити СНС на Косову су инструисани неких од главних људи у партији почели да се баве ''гашењем'' тј. утопљавањем свих странака у своју и увођењем не једно - партијског већ фашистичког партијског монопола над Српским политичким мишљењем на КиМ, све под изговором да уједињују Српски народ.

Ово уједињење им је било најкорисније на протеклим изборима када су претњама и притисцима над народом убијеним у појам за било какав отпор а најмање према својој отаџбини, однели 90% гласова обећавајући Косовцима Косово у Србији а Бриселу Косово у Европи под мало другим именом од оног којим су га Срби кумовали вековима уназад. ''Делегати сателити'' су са једне стране злоупотребили поверење Срба са КИМ који су на њих гледали као на неке мисионаре спасиоце и пустали их у своје куће и угошћавали а они су у ''пиш паузи'' по купатилима домаћина завиривалу у црне кесе за ђубре као и у фекалије Срба на КиМ и анализирали о чему су причали док су јели са укућанима. Колика је густина и какав састав фекалија као и ко им је био политички фаворит о ком су мислили док су покушавали да избаце своју тврду столицу. Не мало пута су испод седишта WЦ шоља домаћина који су их угостили стављали чиоде не би ли чули кога ће несрећни домаћин од великих вођа првог да опсује па из тога правили коначну анализу патриотске опредељености.

Уз пут су сугестијама подсећали и припаднице женског пола да својом породичном разборитошћу преко њих индиректно прете мужевима или дају сугестије за кога да гласају мужеви како не би остали без посла а све из страха да некима прете сами, поготово за оне за које су знали да би неко као побеснели Макс могао да им разбије нос или уради нешто горе у афекту и нервози између премишљања да ли да оде са Косова, Србије или са Планете Земље. Да ''несрећа'' буде већа бескрупулозност једноумља и политичког фашизма је испољавана и на партијама или организацијама који су их подржали што из части и родољубља а што из помешане неверице и наде да за њих може сунце још једном да засија иза споменика на Газиместану. Понекад су користили и одсуство домаћина да својим нагодбама, претњама и лажима још мало сломе ионако колебљив дух косовских Срба којима је одавно разум замењен празним стомаком и бригом о будућности своје деце.

 #sns #stranka #interes #svadja #pljacka #kosovo #metohija #km #novine
Илустрација: КМ Новине / 2017.    



Овако еспериментално усвојена пракса је касније као нека која се показала врло успешном настављена да се примењује и у ''централној Србији'', кажем централној да бих био политички коректан и према Српском Уставу и према УНСБ 1244 за разлику од многих чланова Владе Србије.

Све у свему сваки крупан залогај брзо засити али и брзо дође главе. Када сви Срби на овом свету постану чланови СНС шта онда следује свима нама и вама? Шта смо постали? Ко смо ми а ко су ви? Да ли је то наш нови почетак или почетак нашег краја?




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине