Вести:

петак, 13. јануар 2017.

Зоран Влашковић: Сензационално али истинито! Француска на путу да легализује тероризам!?

петак, 13. јануар 2017. | КМ новине 0

Уколико буде ослободила терористу и комаданта терористичке тзв. ''Ослободилачке војске Косова'' Рамуша Харадинаја Француска ће тим чином и званично легализовати тероризам!

#Зоран #Влашковић #Рамуш #Харадинај #Косово #Метохија #рат #терористи, #тероризам #Француска
Илустрација: КМ Новине / 2017.     


Пише: Зоран Влашковић



''Ослободилачка војска Косова'' је одлуком и прокламацијом број 13219 Џорџа Буша још 26. јуна 2001. године стављена на црну листу терористичких организација.

Уколико Француска буде ослободила ухапшеног, 4. јануара, а пуштеног на привремену слободу 12. јануара, терористу и некадашњег комаданта терористичке тзв. ''Ослободилачке војске Косова'' Рамуша Харадинаја, то ће бити чин званичног легализовања тероризма! У историји Европе, оне Европе која је тековина људских права, то ће бити највећи пораз демократије, цивилизације и људскости уопште.

Не може се тероризмом сматрати само кад се на својој територији убијају Французи, а у другим земљама, у Србији на пример, кад се убијају Срби од терориста Албанаца, називати то другим именом. Тероризам ма где био на планети је тероризам и ништа друго!

Рамуш током терористичког анажмана.
Рамуш Харадинај је терориста на основу чињенично расписане Интерполове црвене потернице за њим од стране Србије. Лично је убијао и наређивао на десетине убистава Срба, Рома, Албанаца... Такође се мора испитати одговорност и за десетине убијених сведока Албанаца који су покушали или требало да сведоче у Хагу против њега за ратни злочин. Тешко се могао десити толики број случајева убистава сведока Албанаца укључених у његов случај а да Харадинај није умешан у све то.

На другој страни ''Ослободилачка војска Косова'', којој припада Рамуш Харадинај, као комадант, је одлуком и прокламацијом број 13219 Џорџа Буша још 26. јуна 2001. године стављена на црну листу терористичких организација!


Но, и поред свега тога, данас Албанци у Вашингтону, Бриселу, Женеви, Паризу... са заставама ове терористичке организације, коју је Америка држала на црној листи терористичких организација, баш са овом терористичком заставом, пропагирају ништа друго него тероризам, међународни тероризам. А свет ћути, правећи се да све то не види!

На трећој страни Албанци са Косова, као терористи у задњих пар година убијају у другим земљама: Македонији, Сирији Ираку... а свет ћути!



Ћуте и такозвани "амбасадори" у Приштини! Но, то већ нису амбасаде већ истинске логистичке ћелије тероризма! У борбама у Сирији и Ираку учествовало је више од 300 Албанаца, терориста са Косова, који су клали и убијали, 54 их је тамо погинуло, а више од 130 их се вратило на Косово. То је натерало Приштину да усвоји Закон о забрани учешћа у страним конфликтима. Полиција Косова отворила је низ истрага, неколико њих је ухапшено, а 35 је осуђено за тероризам.

Сада се чека потез Француске и Париза када ће, или неће, легализовати тероризам? На својој територији и у рукама имају терористу Рамуша Харадинаја.

Нису сва деца иста - Рамуш Харадинај са мајком, из млађих дана.

Уколико пусте Харадинаја, легализују тероризам, Француска ће тим чином званично потврдити и то да су убијени Французи у Ници, Паризу, Лиону... од стране терориста у задње две године убијени ни од кога другог него од француске владе.

 


author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине