Вести:

среда, 18. јануар 2017.

Косово је Србија, април у Београду

среда, 18. јануар 2017. | КМ новине 0

Косово је Србија, април у Београду Воз који није стигао на своје одредиште али је захваљујући њему све друго стигло на Косово и Метохију подигао је велику галаму, што је увек знак да то што је стигло и није баш добро по Србе који овде живе.

Наравно, и на албанском да не буде недоумица...    




Службеница при америчкој дипломатији, Мишел Шон подржала деловање квази-институција сепаратиста са Косова и слање специјалних снага на Јариње како би зауставили улазак воза који је из Београда кренуо за Косовску Митровицу. Ово је приордна рекација јер је Америка послала своју ратну машинерију, заједно са остатком НАТО савезника, и гомиле уранијумских бомби на Србију када је одлучно бранила своју терторију од шиптарских терориста 1999.


Портпаролка америчке Канцеларије у Приштини, Мишел Шон изјавила је да САД поштују право (сепаратиста са) Косова да брину о "својој граници"(?), чиме је подржала деловање квази-институција слање њихових наоружаних на прелаз Јариње како би зауставили улазак воза који је из Београда кренуо за Косово и Метохију.

"САД су признале Косово као независну и суверену државу 2008. године и ми поштујемо право 'Косова' да одлучује ко и шта пролази преко његове 'границе'(?)", казала је Шон за Коха диторе и додала да је САД драго што у суботу није било сукоба "на граници".

http://www.humanosphere.org/wp-content/uploads/2015/10/11345041625_244821408a_h.jpg
Мировњаци без мира.

Медији све ово преносе без икаквих знакова навода те помажу стварње утиска о некаквој шиптарској "државности". Тиме крше закон Републике Србије као и устав са којим се додуше и српска власт одавно поиграва не поштујући његове одребде ни минимално, када су Косово и Метохија у питању.

Американка је казала да САД снажно подржавају дијалог којим посредује ЕУ као "најбољи начин да се унапређују односи 'Косова' и Србије".

Воз који је први пут из Београда кренуо директно на Косово после скоро две деценије био је банално ишаран сликама фресака из српских светиња на Косову и Метохији, које су под заштитом УНЕСКО-а, а на њему је на двадесетак језика писало "Србија је Косово". Најчешће реакције су да је тај натпис требало да буде саставни део Бриселског споразума а не да захваљујући њему Шиптари данас имају власт да и на северу КиМ могу оружано да спроводе своје зликовчке намере.

"Новости" чак срамно пишу да воз није стигао на Косово и Метохију, "јер се ситуација искомпликовала након што је објављен снимак да је на пругу постављен експлозив због чега су у Доње Јариње стигле специјалне снаге Косовске полиције РОСУ". Према овом наводу изгледа као да су РОСУ јединице стигле на ово место да воз заштите а не да га оклопним возилима и оружјем спрече да са таквим натписима уђе на територију Косова и Метохије.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽


Према речима премијера Србије, мудрошћу Београда воз је из Рашке враћен у Београд, чиме су избегнути и сукоби и жртве. Наравно, чија је "мудрост" да оваквом провокацијом можда понови насиље 17. марта, избегнуто је да буде објашњено. Кривица се у јавности свела на Марка Ђурића, као да је он самостално могао да осмисли и спроведе све ово док нико не помиње "сараднике" односно узурпрану Епархију рашко - призренску која је такође мала удела у ово провокативном потезу довођења у опасност Срба са КиМ. Вучић је извукао "живу главу" док Николић своју подмеће. Своју па и синова својих "ако затреба", а како један Србин са Косова и Метохије рече:

"Тако ми Бога" ближи се април...



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине