Вести:

четвртак, 20. октобар 2016.

Aмеричком амбасадору Кајлу Скоту - Ми смо слуге, али Божје

четвртак, 20. октобар 2016. | КМ новине 1

Aмеричком амбасадору Кајлу Скоту - Ми смо слуге, али Божје Ваша Екселенцијо, обраћам Вам се као протектору несрећне земље у којој живим, и у којој већина грађана има статус америчких робова из 19. века.

#srbi, #robovi, #amerika, #vlada, #bog, #km_novine

















Пише: Милован Бркић, "Таблоид"



Из понашања Ваше супруге и Вас, види се да сте пристојни људи, да умете да се насмејете, да осећате живот, да сте упућени у несрећу народа којем сте наметнути као Понтије Пилат.

Верујем да Вам је супруга приповедала да смо ми трпељив народ, али и слободарски, да смо у два светска рата изгубили много радно способног становништва и деце, а да смо се и у злочиначком бомбардовању наше земље, који је предводила НАТО алијанса, достојанствено држали, и били спремни, да су Ваше трупе копненим путем ушле у Србију, да покажемо америчкој администрацији како се брани земља од агресора, каква је Ваша земља увек у својој историји била.

 

Садашња Влада Србије и њен први човек, пројекат је који је осмишљен у Вашингтону.

Ваша Влада познаје само силу, пљачку, разарање и умирање већине народа на планети и економско уништење свих других држава, а просперитет Ваше.


Сваког дана, шизофрени премијер Србије Александар Вучић, по неколико сати преко своје Велике пропаганде лажи просипа празне речи, најгнусније лажи, обећања, претње и ружење својих грађана, које третира као стоку и настоји да их уништи. Вама је, свакако, познато, да је господин Вучић син косовског Албанца Фахри Муслиуа. Пре 20. година прибављао сам узорке на основу којих је утврђено очинство господина Муслиуа. После неколико година то је и мени саопштено.

 

Уз подршку Ваших претходника на месту протектора Србије, почев од амбасадора Вилијема Била Монгомерија, па до Вас, политичка елита, којој сте у време Владавине Слободана Милошевића натрпали џепове штампаним доларима, радила је по диктату администрације из Вашингтона, на разбијању државе Србије, на урушавању њене економије, девастацији привреде, отимању привредних ресурса, уништавању образовног и здравственог система.

Грађани Србије су данас најсиромашнији у Европи. Премијер Вучић је огласима на ЦНН-у нудио своје грађане страним инвеститорима као најјефетинију радну снагу на планети, а из буџета Србије је плаћано отварање њиховог бизниса. Емитовање огласа је забрањено, јер је протествовала код ЦНН-а Међународна конфедерација синдиката!


Свако руковање Вашег претходника, чије име ми је мрско да изговорим, који је изгледао озарен што се рукује са овим шизофреним педером и диктатором, Његова Екселенција Кирби је дебело наплаћивао, а Вучић је претио поданицима оружаним снагама Ваше државе, ако не будемо следили његову политику.

 
Није само господин Кирби узимао све што му дође под руку. То је политика ваше администрације! Ваша Влада личи на владавину Џингис Кана и турских султана! Отели сте од Србије Косово и Метохију, а главнокомандујући генерал Весли Кларк, државна секретарка спољних послова Медлин Олбрајт, Бил Клинтон и њихови саветници, одмах су на КиМ ''покуповали'' стратешка предузећа, узимајући то без пребијене паре. Пљачка је главна грана америчке привреде. Србији сте отели дуванску индустрију, Железару Смедерево...


Да ли можете навести било који случај у последњих сто година, да је Русија, Кина, или нека друга држава у Европи, након ратовања пустошила друге земље преко својих вођа? Тамо где америчка чизма крочи, нема живота.


Али, живот је неуништив. Вијетнам и даље постоји..., па и Србија, Либија, Сирија, у којима су Сједињене Државе омражане као сам Ђаво.

ПОСЕТИТЕ САЈТ "ТАБЛОИДА"http://magazin-tabloid.com/casopis/


Војно-политичка елита, пљачкајући сурово окупиране земље, није радила у корист Сједињених Држава. Њихов новац се множио, али у туђим банкама, у инвестицијама у другим државама, а све на штету већине грађана САД-а, којима се данас одузимају освојене слободе и људска права.

Ваша Влада се, ако су интереси олигархије такви, а ради заштите диктатора земаља којима владате, преко амбасадора-протектора, одриче и својих грађана, као што је то случај са господином Мајклом Крендалом, чија је породица веома угледна у САД-у, па до убијеног амбасадора у Бенгазију, чија сурова смрт државну секретарку Клинтон није узбудила. Она подржава исламску државу!


Ваша Екселенцијо,

 

Знам да сте лојални држави чији сте представник-протектор. Али, ако већ морате да саопштавате инструкције шизофреном председнику српске владе, најлепше Вас молим да то чините на уобичајен дипломатски начин.

Да писма-инструкције овом болесном човеку, који је злочиначки расположен према својим грађанима, уручујте преко министарства спољних послова, да се не сликате са њим у срдачним позама, јер он то, као што и сами свакодневно гледате, користи да грађанима прети Вама и ракетама Ваше армије. Тако ћете испунити све што од Вас захтева Ваша администрација из Беле куће, а учинићете грађанима услугу да Вас не гледају у друштву човека коме планирају да се крви напију.


Ако тако будете поступали, моћи ћете мирно и слободно са супругом да се прошетате Београдом, и видећете колико грађана ће Вас поздравити, макар климање главе и са "добар дан". Нисмо ми дивљаци, што Ви то добро знате, јер Ваша супруга је из Хрватске, а знате и за Николу Теслу, Михаила Пупина, Милутина Миланковића. Ми јесмо слуге, али Божје. Непокоран смо народ и Ви то лично знате.


Иако то ваша Влада настоји, и од нас захтева, нико из срца већине грађана не можете истиснути љубав према Русији, њеном народу, њеној историји, култури, вери, Цркви... Напротив, та љубав постаје све јача.


Променом Вашег држања помоћићете и својој држави. Мање ћемо Вас мрзети. Уверавам Вас да америчка чизма више не може да гази свуда по свету и да тлачи. Ваша држава је најгора империја у цивилизацији коју познајемо, са најужаснијим злочинима, политиком и циљевима.


Препустите шизофреног Вучића да ми њега приведемо правди. Верујем да и Ви знате да је он обичан страшљивац, који се плаши своје сенке, да се као прасац ваља по поду свог кабинета, када се на њега подвикне. Ми, које је он опљачкао и оставио без наде, имамо право да према њему применимо природно право када је у питању диктатор који је погазио Устав, људска права и слободе бацио под ноге. Надам се да ћете разумети моја очекивања.


Примите изразе мог поштовања,

 
Милован Бркић





Извор: Таблоид    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Захваљујући премијеру Србије, постаје логор попут Аушвица, само што ће уместо депортовања Срба у Немачку, управници логора доћи у Србију, доибијати логораше и уз логораша и 10.000 евра.
    Некада се робовласници, приликом куповине робова, дрешили кесе и добро плаћали. Данас у Србији се страном инвеститору који хоће да узме Србина роба, плаћа и до десет 10.000.
    А ти Србине брате, ћутиш. Хоћеш да будеш роб на својој земљи.
    Немој Србине брате, да ћутиш! Буди се Србине, брани своју част и слободу.
    Угледај се Србине брате на брата Руса, који у Новорусији гине за своју слободу.
    Угледај се Србине брате на брата Руса, који неће да носи јарам Запад.
    Скини брате Србине јарам запада, буди слободан човек.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине