Вести:

четвртак, 22. септембар 2016.

Коме је организација Арно Гујона дала фабрику у Могили?

четвртак, 22. септембар 2016. | КМ новине 0

Коме је организација Арно Гујона дала фабрику у Могили? "Коме сте дали или поклонили фабрику - појединцу, групи људи или народу, нисмо успели да сазнамо у чланку или контексту ваше кампање?"

Са Гујоном су били Директор Канцеларије за киМ, Марко Ђурић, узурпатор трона ЕРП Теодосије, представници квази-институција шиптарских сепаратиста као и организација "мајка Девет Југовића".




















Пише: Бранислав Марковић



Будући да ми српски доброчинитељ и човек који је у последњих пар година један од оних и један од ретких који је у индивидуалном жанру највише помагао Србе на Косову Анро Гујон није одговорио на питање у статусу који је ставио на свом зиду, или је мислио да нисам озбиљан када сам поставио пар питања, хтео бих да га овом приликом јавно упитам. Реч је о јединици, или како он каже, фабрици за пастеризацију воћа и поврћа у селу Могила код Витине која треба да запосли 11 људи којима ће ово и те како значити а поготово у том крају који је не само Влада Србије већ и неко много, много виши малтене заборавио.

Господине Арно Гујон да ли је новац лично ваш или је новац групе или више група људи који помажу Србе на Косову? Ако је лично ваш занемарите остала питања - ако није молим Вас да покажете мало озбиљности и одговорите на постављена питања која нисте одговорили.

Коме сте дали или поклонили фабрику - појединцу, групи људи или народу, нисмо успели да сазнамо у чланку или контексту ваше кампање? Ко ће да је користи и како? Ко ће да остварује профит и какав је његов статус? Да ли ће профит ићи искључиво у руке појединаца као неког шефа или власника те фабрике и да ли ће се делити на једнаке делове тј. по номинацији уложеног рада? Ако је то појединац да ли се људи који су финансирали фабрику слажу или је то на Вама да одлучите? Који су радници који ће да се запосле, по ком критеријуму и колика ће да им буде плата? Да ли ће да их упошљавају градоначелници и убаце своје синове и рођаке за трећу плату или сте осмислили социјални план запошљавања? Да ли је плата фиксна и колика је, или је процентуална у односу на добит? Ко гарантује да ће радници бити максимално испоштовани и плаћани? Колико дуго је обавеза тих који сте им поклонили фабрику да раде и под којим условима? Да ли смеју да продају то неком другом? Надам се да ћете нам одговорити. Ето хтели би да знамо ако није проблем???

''Отворили смо данас у Могили на истоку Косова први погон за пастеризацију воћа и поврћа који ће се користити у хуманитарне сврхе. Хуманитарна организација Солидарност за Косово дала је 110.000€ за тај пројекат који доноси и 11 новоотворених радних места. Срећни смо и поносни!'' написао је Арно Гујон на друштвној мрежи Фејсбук.


Два дана касније Арно Гујон је одговорио а то можете видети |ОВДЕ|



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине