Вести:

понедељак, 5. септембар 2016.

БИА Спaсеније

понедељак, 5. септембар 2016. | КМ новине 0

БИА Спaсеније Дуго вођеном, стрпљиво и марљиво конципираном 'акцијом' србска безбедоносна 'агенција' лишила је слободе 'хрватскога шпијуна'!!!


















Пише: Стево Мрђен



И то иста она 'агенција' која задњих 20 година хапси србске устанике, борце и старешине и предаје их усташким и хашким судовима, јер јадни ето претекоше од балијскога и усташкога куршума и ножа, а ваља младост Србску васпитати шта ће и њих снаћи буду ли се једног дана дрзнули да бране своју нејач, гробове и земљу.

И тако извјесни Дрнишанац, Чедо Чоловић заврши своју шпијунску каријеру. Врсни 'стручњак' своје професије, без порода и без службовања по институцијама од војне, политичке и било које друге важности, повремени борац- добровољац рата 90-тих заврши у канџама лисаца легалне дневно политичке агенције.

Коначно је Србија показала да јој сви зуби нису још поиспадали и да ће пред лице јавности и правде стати особа одговорна за потапање Ваљевске Грачанице, сјечу Карађорђева храста, асфалтирање ранохришћанске 'базилике' из 4 вијека, потписивање Бриселског споразума, ослобађање 2500 шиптарских терориста из Нишког затвора, избор екуменисте за патријарха СПЦ, протјеривање десетине хиљада душа годишње у потрази за хљебом, девастирањем и распродајом будзашто имовине наших предака... Будем ли овдје набрајао сва зла и недјела која задесише Србски род овога миленијума, бојим се да ће се јавно тужилаштво улијенити и само преписати моје писаније у оптужницу стога нећу наставити јер и они ваља да зараде своју плату.

Осим повреда Уставног поретка, угрожавања безбедности земље и грађана ваљало би да се у процес укључе и свјетске институције које воде рачуна о културној баштини и споменицима културе јер не вјерујем да уништавањем манастира из 13. вијека може мање казне да се добије од главе неког Србина. Напротив, колико србске главе вреде упињемо се да докажемо годинама уназад, захвалност дугујемо Специјалном суду за ратне злочине и НВО сектору.

Обузет изузетном радошћу храбрости и одважности агената 'агенције' објављујем да је Спасеније стигло у наше крајеве, ако га неко види и сретне нека одмах уради један 'selfie', како би обична свјетина која слабо или мање чита, била у прилици да га лакше препозна!


Нема шале! Или, мало има?...
























Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине