Вести:

четвртак, 1. септембар 2016.

Грачаничани, Градоначелници, Замениче Премијера, новинари, отоворите ваше прозоре...

четвртак, 1. септембар 2016. | КМ новине 0

Грачаничани, Градоначелници, Замениче Премијера, новинари, отоворите ваше прозоре... "Уздајући се у ваше ''оштро перо'' очекивао сам да и Ви попут Жбогара погледате кроз прозор, не Приштине већ баш из ваше канцеларије Дома Културе у Грачаници у којој сте директор".




















Пише: Бранислав Марковић



Поштовани,

"Приштина је (за сада) изгубљена 1999. године уласком КФОР-а а опстанак Срба на Косову је изборио сам народ остављен на милост и немилост ''некоме тамо''.


Српски народ који је гинуо и бивао убијан и смакнут између чекића УЋК који се светио за неке своје изгубљене битке и наковња КФОР-а који је преплашен српске војске нишанио у децу и жене плашећи се од свега Српског па и од њих немоћних, док је корачао улицама града, освајајући и ослобађајући их ни од кога".

Шта да вам кажем Ракочевићу, лепо штиво које ће неког Лалу удаљеног 500 километара одавде да такне у срце или неког Влаха или Чарапана који и не сањају који нам се све намет и од кога спустио на главу. И вероватно неког књижевника из Београда заглављеног у своје нове наслове.

За нас овде који видимо ствари управо онако како их гледамо то исто штиво у којем ће Лала да види Жбогара као душебрижника српског народа и неког доброг ''лика'' који је, ето, пробао некако да помогне и врати Србе у градове али због других није успео, нас неће да одушеви а још мање остави равнодушним. Зна Жбогар тачно да боља времена за Србе неће доћи, не онако и на онај начин на који је он ''помагао'' већ је дубоко уверен да за Србе могу да буду само гора. А то знате и Ви.

Уздајући се у ваше ''оштро перо'' очекивао сам да и Ви попут Жбогара погледате кроз прозор, не Приштине већ баш из ваше канцеларије Дома Културе у Грачаници у којој сте директор. 

Видећете сличан призор у коме је управо кућа преко пута ваше канцеларије у центру Грачанице продата и у којој тај Србин неће никад више да се врати попут тог истог Ђокића. Или бисте могли да заједно са замеником премијера Стојановићем и градоначелником Грачанице Костићем, који су вас поставили за директора Дома Културе, погледате у канцеларију Косовског* нотара и то баш преко пута његове канцеларије, слично оној Жбогаровој, у коме се српске куће и земља продају Албанцима иако су баш ти исти ваши ''наименоватељи'' обећавали да ће зауставити пренамену пољопривредног у грађевинско земљиште и тако спречити демографско уништавање веома важне српске енклаве на Косову, а нису.

Интернет понуда за продају једног од имања у Грачаници.

Не знам шта да вам кажем, "Политика" је објавила то Ваше срцепарајуће штиво бацивши кривицу на све остале, Ви сте у вашу биографијиу ''закуцали'' још један чланак у коме доказујете свој патриотизам и новинарску слободу.

А ја Вам препоручујем да ако вам је стало до Косова, стиснете ту вашу ''новинарску'' петљу и направите још једно штиво о неким новим Ђокићима у Грачаници. Па можете исто тако топло да препоручите Градоначелнику или Скупштини Града да такође отворе прозор и погледају кофере уплашених Срба који се поред њихове и Европске демократије постидеше и због које неупослени и забринути за своју децу мораху да потраже неко боље сутра бежећи оданде где ни ''Самуел'' није желео да остане...


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине