Вести:

среда, 6. јул 2016.

Кад Меркелова нареди, Вучићу не смета застава тзв. ''Косова''

среда, 6. јул 2016. | КМ новине 1

Шиптарски лист „Коха Диторе“ објавио је слику Александра Вучића, са Конференције о западном Балкану у Паризу, на којој се види да иза њега стоји застава такозване „републике Косово“.



Раније је Србија захтевала да се тзв. Косово представља на регионалним самитима са фусонотом која се позива на резолуцију 1244, а данас јој не смета да се иза њених државника вијори званична застава „републике Косово“.

Лист је објавио како се некада Србија противила да се на регионалним самитима појављује Косово као држава са свим прерогативима државности.
 
Међутим, наводе у листу, Вучић је постепено одустајао и прихватао Косово као независну државу, а поготово то чини у присуству немачке канцеларке Ангеле Меркел, као што је случај на овом самиту.
НСПМ




Извор: Васељенска    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Анониман7. јул 2016. 13:59

    Већ су почели студенти медицине (психологије и психијатрије) да обимно анализирају лице-црте лица, изглед и поглед овог медицинског случаја који води владу Србије. И дошли су до застрашујућих резултата, како је он потпуно медицински неизлечива особа! Поздрав из Бара, Стијо

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине