Вести:

субота, 2. јул 2016.

Снајпериста о томе како је убио неонацисту и украјинског хероја, Слипака (ВИДЕО)

субота, 2. јул 2016. | Unknown 1

Недавно је одјкенула вест о убиству неонацисте и "хероја" из редова "Десног сектора" са територије бивше Укрјаине.

  "Морнар" је руским медијима изјавио да су украјински војници напали положаје око Луганска, користећи артиљерију.  Војник је рекао да су украјински снаге безбедности напале положаје, користећи артиљерију. Како се зора приближавала артиљеријска дејства постојала су све интензивнија а непријатељ се све више приближавао позицијама про-руске војске око Луганска. #Слипак, #Василиј, #Снајпер, #Новорусија, #Луганск, #Акција, #дејство, #непријатељ,
Убијени Слипак. Боље се осећао убијајући цивиле него наступајући у Париској националној опери.


Познатог певача Париске националне опере, који је одбацио своју каријеру да би се придружио про-фашистичким снагама милитаната бивше Украјине, Слипака Василија, током борбених дејстава убио је снајпериста са надимком "Морнар", јавиоје "русдијалог.ру".

"Морнар" је руским медијима изјавио да су украјински војници напали положаје око Луганска, користећи артиљерију.
Војник је рекао да су украјински снаге безбедности напале положаје, користећи артиљерију. Како се зора приближавала артиљеријска дејства постојала су све интензивнија а непријатељ се све више приближавао позицијама про-руске војске око Луганска.

Снајпериста се налазио на "тајном" положају недалеко од пункта под контролом његовог вода. "Морнар" је нагласио да војници нису могли да подигну главу од жестине непријатељских дејстава. Због тога је он одлучио да уништи митраљеско гнездо.


Снајпериста је описао догађај: "Карактеристична ватра митраљеза постајала је све интензивнија и тако открила силуете непријатељских војника." То му је помогло да локализује мете и елиминише непријатеља.

Он је новинару скренуо пажњу на то да су се у ватри назирале само људске фигуре а да је тек из медија сазнао ко је у ствари био његова жртва.

 




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Азбука је стара преко 7526 година а Ћирило 700 година. Види те ли у чему је подвала.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине