Вести:

среда, 20. јул 2016.

Шиптари покушали да киднапају српског дечака (ВИДЕО)

среда, 20. јул 2016. | КМ новине 1


Непознати нападачи, иначе Шиптари, од којих један наоружан ножем покушали су отмицу петнаестогодишњег дечака Н. А. у Новом Насељу код Липљана.

Из њега је, како наводи радио, изашао млађи човек са ножем у руци који је покушавао да српског дечака Н. А. присили да уђе у аутомобил.  У том тренутку наишао је један Србин из Липљана који је, видевши шта се дешава, почео да виче и дозива у помоћ, након чега су се нападачи повукли и отишли са лица места.  У аутомобилу је била још једна особа. Причали су на албанском.  Породица није случај пријавила косовској полицији. Основни је разлог неширења информације је страх да се породици нападнутог дечака не догоди нешто горе од покушаја отмице. #Косово, #Метохија, #Србија, #Злочин, #Отмица, #Киднаповање, #Шиптари,
Ново насеље / Фото: CK2007


Инцидент се догодио јуче у поподневним часовима на главном путу у селу, јавио је митровички Контакт Плус радио. Малолетни Н. А. изашао да избаци смеће. Поред дечака се зауставио црни "голф" са затамњеним стаклима без регистарских таблица.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: ⏯


Из њега је, како наводи радио, изашао млађи човек са ножем у руци који је покушавао да српског дечака Н. А. присили да уђе у аутомобил.

У том тренутку наишао је један Србин из Липљана који је, видевши шта се дешава, почео да виче и дозива у помоћ, након чега су се нападачи повукли и отишли са лица места.

У аутомобилу је била још једна особа. Причали су на албанском.

Породица није случај пријавила косовској полицији. Основни је разлог неширења информације је страх да се породици нападнутог дечака не догоди нешто горе од покушаја отмице.

Чланови дечакове породице рекли су репортеру РТС-а да су уплашени и неспокојни. Надају се да ће на овоме све да се заврши. Нису желели ни пред камере.

Ново Насеље је етнички мешовито село. Према речима мештана, оваквих инцидената овде у скорије време није било.

Сеоски пут спаја Липљан са магистралом Приштина-Пећ, тако да остаје дилема одакле су нападачи. Оно што се зна, јесте да су отишли према Липљану.
Извор: РТС :: © 2014 - 2016 :: Хвала на интересовању


Share/Bookmark

1 коментар:

  1. Анониман20. јул 2016. 02:12

    Може бити да им је понестало српске нулте крвне групе....или им је усфалио неки орган, па "свратили" мало да "на'ватају'пар бубрега, јетру...да зараде кинту да могу наставити где су стали...жвалавци шиптарски.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.