Вести:

уторак, 21. јун 2016.

Патријарх Вартоломеј је издајник!

уторак, 21. јун 2016. | КМ новине 1

Протест против васељенског патријарха Вартоломеја одржан је у близини места где се одржава Сабор православне цркве.

Васељенски патријарх Вартоломеј.

Протест је трајао кратко. Полиција је затражила од учесника да се разиђу или да се преместе на друго место.

Петнаест људи је носило транспарент на којем се патријарх Вартоломеј оптужује за издају. Протестанти су се окупио испред полицијског кордона који је затварао пут према православној академији Крита у тренутку док су се према Сабору кретали аутобуси и возила са члановима делегација.

- Патријарх Вартоломеј је издајник. Он је вршио службу са римским папом, са јеретиком. То је забрањено. Сабор је издаја - рекао је један од учесника протеста који је носио икону Свете тројице.

На протест је допутовао и свештеник, али му полиција није дозволила да изађе из возила и затражила је од њега да оде.



Извор: Вести    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Анониман11. јул 2016. 14:31

    Сан Светог Јована Кронштанског.
    Према речима Светог Јована Кроншанског, где нам он говори о једном свом виђењу у коме се показало да је на небу било много кандила, која су горела и светлела на небу. Одједно су почела поједина кандила да падају са неба и да се гасе. Затим је велика маса кандила пала на земљу и угасила се, тако да су се после кратког времена претворила у прашину.
    На небу је остало, само неколико кандила, која су и даље стајала на небу и светлела.
    Размишљајући о овом виђењу и упоређујући овај екуменистички покрет, долазим до закључка: Кандила су цркве, које су служиле Богу својим светлом и водиле народ путем Господњим, али појавом екуменизма, неке су од ових Православних цркава остављале Православље и улазиле су у екуменистичку јекрес. Велика већина кандила, која је пала са неба и угасила се и претворила се у прашину. По моме мишљењу; то би требало да покаже да је овај 8 такозвани свеправославни сабор, није сабор Православних Цркава него је то сабор екуменистичких цркава, које су се састале на Криту и својим одлукама дале сагласност за уједињење, са јеретицима. Ако је то, оно што је Свети Јован Кроштански видео у своме виђењу, онда значи да је Господ одбацио све ове цркве чији су Патријарси учествовали на овоме 8 тако званом свепавославном сабору.
    Тај мали број кандила, који је остао да и даље светли на небу, требало би да одговара, броју ових Цркава, које су одбиле учествовати на овоме 8 свеправославном сабор и тако остају да и даље верне служе Господу.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине