Вести:

петак, 24. јун 2016.

Власт успешна само у издаји - нови ''гранични'' прелази ка КиМ!

петак, 24. јун 2016. | КМ новине 0

''Пас који лаје не уједа'' каже народна умотворина. Ваљда нема времена још и да уједа.

Како агенције јављају, ослањајући се на такозвану "владу" шиптарских сепаратиста на Косову и Метохији а која до сада по питању односа и Бриселских преговора готово да није ни једном слагала, у бриселу је издејствовано још једно отварање прелаза према централној Србији!   Један ће бити код Медвеђе, близу Косовске Каменице, а други на северу КиМ код места Извор, у области где Шиптара нема на десетинама километара наоколо. #Косово #Граница #прелаз, #Србија, #Вучић, #Србија,
Немачки овчар лаје у празно / Карикатура: КМ Новине


Тако и са српском Владом. Док говори о "Сунчаним долинама" дотле наврће тамне облаке над српском Покрајином на свом југу. О томе, наравно, не "лаје". Ту уједа па нема времена за прво.

Како агенције јављају, ослањајући се на такозвану "владу" шиптарских сепаратиста на Косову и Метохији а која до сада по питању односа и Бриселских преговора готово да није ни једном слагала, у Бриселу је издејствовано ново отварање прелаза према централној Србији!

Један ће бити код Медвеђе, близу Косовске Каменице, а други на северу КиМ код места Извор, у области где Шиптара нема десетинама километара наоколо.

Помоћ у изградњи ових срамних прелаза даје управо институција која је одговорна за спровођење Резолуције 1244 којом ништа од овога што се договара у Бриселу није предвиђено те тако чува интегритет и целовитост државе Србије. УН су још омануле у односу према Србији и још известиле да Србија касни са изградњом нових прелаза.

Све иде по старом... иста екипа сваки пут.

Очекује се и саопштење Владе Републике Србије да чујемо и овај пут на који начин ћемо сазнати да је још један пораз заправо победа издејствована јаким залагањем српског преговарачког тима те да није све како шиптарски сепаратисти тврде али друго објашњење за сада немају.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине