Вести:

субота, 25. јун 2016.

Хорепископ Максим (Новаковић) у емисији ''Само словенски''

субота, 25. јун 2016. | КМ новине 0


Хорепископ новобрдски и панонски Г.Г. Максим госотовао је у емисији "Само словенски" аутора Милоша Стојковића на телевизији "Наша".

Тема емисије била је најпре Епархија Рашко - призренска и косовско метохијска у егзилу, зашто и како се нашла у том положају.   Храброст и одважност аутора ове емисије у многоме је допринела да се чује и глас прогнаних монаха са Косова и Метохије али и народа који је остао веран својој Цркви. Препоручујемо емисију као одличну прилику да се боље упозна рад епархије у егзилу. "Хорепископ, "Максим, #новобрдски, "панонски, #телевизија,м #емисија, #Само, #Словенски


Тема емисије била је најпре Епархија Рашко - призренска и косовско метохијска у егзилу, зашто и како се нашла у том положају.

Храброст и одважност аутора ове емисије у многоме је допринела да се чује и глас прогнаних монаха са Косова и Метохије али и народа који је остао веран својој Цркви. Препоручујемо емисију као одличну прилику да се боље упозна рад епархије у егзилу.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: ⏯Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.