Вести:

понедељак, 20. јун 2016.

Шиптар рафалом напао српску породицу! (ВИДЕО)

понедељак, 20. јун 2016. | КМ новине 0

На српску породицу Здравковић у селу Паралово (Ново Брдо) отворена је рафална паљба.

На породицу Здравковић из новобрдског села Паралово, у четвртак око 18 часова, је отворена рафална паљба. Том приликом нико није повређен.   Овај напад уследио је само шест дана након што је на браћу Здравковић отворена ватра из аутоматског наоружања док су напасали краве на свом имању.   - Ове нападе доживљавам као притисак да мој брат и ја продамо имовину, за коју се већ годинама интересују комшије Албанци из околних села – рекао је за РТВ Пулс Новица Здравковић, забринут за сигурност његове породице и имовине.   - Плашим се да и мени не украду краве и исеку оно мало шуме што ми је још преостало – рекао је он. #Косово, #напад, #Шиптари, #терористи, #Паралово,
Фото: Илустрација

На породицу Здравковић из новобрдског села Паралово, у четвртак око 18 часова, је отворена рафална паљба. Том приликом нико није повређен.

Овај напад уследио је само шест дана након што је на браћу Здравковић отворена ватра из аутоматског наоружања док су напасали краве на свом имању.


- Ове нападе доживљавам као притисак да мој брат и ја продамо имовину, за коју се већ годинама интересују комшије Албанци из околних села – рекао је за РТВ Пулс Новица Здравковић, забринут за сигурност његове породице и имовине.


- Плашим се да и мени не украду краве и исеку оно мало шуме што ми је још преостало – рекао је он.


У разговору са службеницима Уједињених нација на Косову, који нису давали изјаве за медије, командир полиције у Новом Брду Шукри Алију је изјавио да полиција предузима све законом предвиђене мере на расветљавању овог случаја.


 Од 2014.године до данас, у општини Ново Брдо се догодило осам тешких крађа, шест на штету локалних Срба, два на штету Албанаца, али до сада нисмо успели да откријемо или ухапсимо иједног починиоца – рекао је Алију у изјави за РТВ Пулс.

Само у протеклих недељу дана пријављено је пет кривичних дела против локалних Срба и њихове имовине на територији општине Ново Брдо, што представља драстичан пораст напада на наше сународнике у овом делу Косова и Метохије након потписивања Бриселског споразума.


  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: ⏯




Извор: Пулс    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине