https://1.bp.blogspot.com/-mlNCiaaJGtw/YBljytHAOqI/AAAAAAAAEK8/HNNDuRfgNkoowVRPiBJBwUFeeUTO8ExZACLcBGAsYHQ/s468/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BE-%25D0%25BE%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0.gif
Вести:

понедељак, 23. мај 2016.

СНП НАШИ упозорава: Шешељ штеточина која помаже Вучићу у издаји

понедељак, 23. мај 2016. | КМ новине 0


СНП НАШИ, када је пре пар месеци иступио из савеза са СРС, јасно је јавности рекао да је направљен дил између Војислава Шешеља и Александра Вучића.


Војислав Шешељ добио је задужење да постана буздован у рукама Александра Вучића, којим ће бити ударан свако ко је против диктаторског режима у Србији.

Сада је тај споразум више него очигледан, тако да је сваком који макар мало размишља својом главом све јасно.

У току кампање Шешељ је служио својој сврси коју му је наменио Вучић, буздован је ударао опозицију, али ни један озбиљан политички ударац није нанет СНС-у. А и што би. Са опозицијом није у дилу.

После избора, Шешељ се бави склапањем коалиција са СНС на локалном нивоу, и то је СНП НАШИ такође најавио. То је део договора Шешељ – Вучић како би СНС могао да опстане на локалној власти, и како би функционери СРС били ухлебљени на пар година, у замену за ћутање на издају која се дешава у СРС.

На овај начин Војислав Шешељ отворено помаже издајничкој СНС и Вучићу, чува им инфраструктуру на локалу, и припомаже опстанак на власти.

Његови напади и у парламенту биће усмерени на небитне политичаре и опозицију, док ће изостати борба против издаје, пљачке, криминала и диктатуре коју спроводи породица Вучић и СНС.

Војислав Шешељ је директан саучесник Александра Вучића у издаји Косова и Метохије, али и криминалним радњама које се дешавају у Србији. Шешељ се није чак огласио ни поводом отимања одборника СРС из Апатина др. Миодрага Павловића, да би на крају рекао како су га “познаници одвели да укаже хитну медицинску помоћ“. Иначе, Павловић је киднапован јер није желео да СРС уђе у власт са СНС у том граду. Али пошто је отет, променио је и мишљење.

СНП НАШИ упозорава јавност да је Војислав Шешељ штеточина која ће дилом са Вучићем угрозити српске националне интересе, и која ће му омогућити кроз лажни опозициони рад да без много муке промени Устав РС и одрекне се Косова и Метохије.

Информативна служба

СНП НАШИ

Извор: СНП НАШИ    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.