Вести:

Monday, May 23, 2016

Десета годишњица окупације Црне Горе од Монтенегра

Monday, May 23, 2016 | КМ новине 0

Шта данас славе Мило, Кривокапић, Медојевић, Ракчевић, Вучић, Тадић, Драшковић , НАТО и ЕУ!?

Славе незаконски референдум, који је покраден ради отцјепљења Црне Горе и њено претварање у Миловину Монтенегро, злочиначку творевину засновану на лажи, мржњи, крађи, насиљу и убиствима.

Пише: Игор ВојиновићСлаве незаконски референдум, који је покраден ради отцјепљења Црне Горе и њено претварање у Миловину Монтенегро, злочиначку творевину засновану на лажи, мржњи, крађи, насиљу и убиствима.

Зато овако морам реаговати 

Копиладима Моше Чивута, Титогорцима, Милогорцима и Монтенегринима.

Ви накоте Ватикански, ЕУ робље и бандо НАТО пакта. Знајте, да још има нас, који се нисмо одрекли вјере светосавске и имена србског, нити Христа и Његоша.

Знам, да сам, прије свега православни Србин, па Старохерцеговац, Дурмиторац, а тек на крају Црногорац, као што су и сви моји стари били. Мој прађед Неђељко је рођен као Херцеговац у племену Пива, а умро је као Црногорац, јер је моја Пива тек 1878. пришла тадашњој Србској Спарти Црној Гори. Да смо знали, да ће се Црна Гора изродити у антисрбски Монтенегро, никада јој не бисмо прилазили. Рађали смо се и умирали као Срби, да ли то била Херцеговина или Црна Гора, да ли је то била Књажевина и краљевина Црна Гора или Краљевина или република Југославија. Били смо и остали ПРАВОСЛАВНИ СРБИ.

Знајте, врло брзо ћемо изјавити саучешће Западу због смрти Монтенегра и славити слободу Црне Горе.

СРБСКА ЦРНА ГОРА ПОБИЈЕДИТИ МОРА! 
21. маја 2016.Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.