Вести:

петак, 29. април 2016.

Војислв Шешељ, црна рупа српске политике

петак, 29. април 2016. | КМ новине 8

Шешељ је једна велика обмана, једна обична превара и подвала, сан у који смо утонули, а буђење ће бити веома болно.





Ја тренутно пролазим кроз тај стадијум. Некада сам много подржавао Шешеља, нарочито док је био у Хагу. Са уживањем сам гледао преносе његових суђења и дивио му се како се храбро и достојанствено држи. Плашио се да ће га убити, затим када су га пустили радовао сам се као кретен и са усхићењем чекао када ће доћи у Србију. Надао сам се да ће ујединити српску патриотску опозицију и кренути да руши издајнике Вучића и Николића. Многи су у то веровали, нарочито зато што смо знали да он има све важне информације о њима, познаје им карактер и слабе тачке и зна најбоље како се борити против њих, јер су му били најближи сарадници. Али од тога као што сви знамо није било ништа !

Почео сам да сумњам у Шешеља када је био превише благ у критикама према Вучићу (кљештима му треба извлачити из уста тешке речи на Вучићев рачун) затим када је почео да гостује на Пинку и Информеру (најекстремнијим режимским медијима), када је кренуо да брани Вучића од његових сарадника који су "амерички плаћеници" и желе да га сруше, али дефинитивно буђење из тог сна сам доживео када је почео да напада патриотску опозицију (ДСС и Двери) и индиректно брани Вучића. Тада сам схватио и зашто су га пустили из Хага, а затим и изрекли ослобађајућу пресуду пред саме изборе. Шешељ је био и остао омиљени опозиционар, какав је био у Милошевићево време, такав је и данас, лажна опозиција !

Тренутно осећам највеће гађење према њему јер је изневерио сва моја очекивања. Уместо да уједини патриотску проруску опозицију и крене да руши своје бивше сараднике Вучића и Николића, који су издали и њега и Србију, он је почео да изиграва омиљеног опозиционара, којем је једино циљ да каже по коју критику на рачун "напредњачког режима". Али што је још горе, не само да није ујединио него је потпуно разорио већ увелико подељену патриотску опозицију. Слободно могу рећи да је Шешељ постао гробар српског патриотског блока, успео је да сахрани сваку наду да ће некада доћи до уједињења свих проруских и анти-НАТО снага у Србији. Након његовог последњег бескрупулозног напада на коалицију Двери-ДСС, у коме износи најгнусније и најпрљавије лажи против њих, тиме помажући Вучићу у томе да их спречи да уђу у Скупштину, доживео сам прави шок и додатно разочарење у њега. Не постоји особа која ми се више гади од њега. Овако како се сада понаша, није нам ни требао долазити. На нашој политичкој сцени, која је била довољно слуђена и без њега, он је само унео додатне пометње и хаос, успео је да посвађа и подели већ увелико подељене Србе који су проруски и анти-НАТО оријентисани. Надам се да ће и остали схватити ову подвалу звану Војислав Шешељ, који је био и остао највећи кловн и црна рупа српске политике!




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

8 коментара:

  1. Овде има много више текста за аутора

    http://anti-censura.com/tudjmanov-veliki-srbin-seselj/

    ОдговориИзбриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ово НИЈЕ уобичајен начин комуникације са нашом редакцијом и убудуће нећемо одговарати овако на постављена питања. Постоји НЕКОЛИКО формулара за контакт на нашем сајту, врло уочљивих. Овај пут ћемо одговорити јер је одговор исувише једноставан.

      Не треба Вам нико да би потврдио наводе из текста, зар не? Будимо реални, нажалост овде је то врло лако.

      Осим свега наведеног, можете кликнути на име аутора текста у дну самог чланка изнад, и директно га питати све што Вас занима.

      Избриши
  3. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман1. мај 2016. 23:57

    Немања Здравковић је потпуно у праву. И ја сам разочаран.

    ОдговориИзбриши
  5. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  6. Duško Mijatović6. мај 2016. 00:57

    Драго ми је да људи полако схватају ко је Шешељ.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине