Вести:

петак, 22. април 2016.

Еулекс ухапсио десеторо Срба, одвезао их ка Приштини

петак, 22. април 2016. | КМ новине 0

Окупаторска полиција ЕУЛЕКС привела десеторо Срба јутрос, нешто пре 11 часова и одвезла их у правцу Приштине.

Еулекс ухапсио десеторо Срба, одвезао их ка Приштини








Позната по притисцима на Србе, али и по корупцији која у њој влада, полиција Европске уније на Косову и Метохији, ЕУЛЕКС, јутрос пре 11 часова ухапсила је десеторо Срба. Препад на Србе догодио се у реону Лешка, близу административног прелаза Врачево.

Како 'КМ Новине' сазнају, ЕУЛЕКС је пресрео возило аутопревозника из Крагујевца који није желео да пређе на из централне Србије на територију покрајине на месту које контролише шиптарска полиција и такозвана "царина". Након тога, у неколико својих џипова, ЕУЛЕКС је ухапшене српске путнике одвезао у правцу Приштине.

У комбију који је заустављен налазила се и доктор медицине Александра Ђукић, која живи у Крагујевцу а запослена је у Дому здравља у Зубином Потоку и највероватније је кренула на посао.

Приведени се сумњиче да су "илегално ушли" на територију Косова и Метохије јер нису желели да испоштују шиптарске службе које је на административним прелазима инсталирала српска Влада из Београда као резултат спровођења Бриселског споразума из 2013. године.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине