Вести:

четвртак, 14. април 2016.

Може ли свет да преживи председницу Хилари

четвртак, 14. април 2016. | КМ новине 0

Хилари Клинтон је у досадашњој капањи за номинацију за председника САД-а испред Демократске странке доказала да је "тефлон кандидат."

Може ли свет да преживи председницу Хилари


Она је избегла штету од многобројних афера, од којих би свака уништитила неког другог политичара, али не и Хилари. Она је прихватала огромне суме новца као надокнаду за своје говоре испред руководстава финансијских организација и корпорација.

Она је под истрагом због злоупотребе тајних података, дело за које је Брадли Манинг на 35 годишњој робији, а Сноуден у избеглиштву у Русији. Хилари је избегла одговорност за фијаско бомбардовања Либије, као и за своје чедо - комплетно нефункционалну Либијску државу. Либија је захваљујући њеним акцијама главни извор терориста на свету. Ти исти терористи су побили особље Америчке амбасаде у Бенгазију, али кривица никако да буде приписана госпођи Клинтон. Она је преживела оптужбе да је као државни секретар служила стране интересе у замену за донације Клинтон Фондацији. Ту је наравно и дуга листа претходних скандала: Вајтвотер, Травелгате, Фајлгате. Књига Дајане Џонстон, "Краљица Хаоса", описује Хилари Клинтон као особу најпособнију да уновчи своје политичко ангажовање, у целој Америчкој политичкој олигархији.

Хилари Клинтон је плаћени представник великих банака, војно-безбедносног комплекса, и Израелског лобија. Извесно је да ће, постане ли председник, она заступати њихове интересе, а не интересе Американаца.

Куповина Клинтонових од стране интересних група је јавна тајна. ЦНН извештава да су у периоду од фебруара 2001. до маја 2015. Бил и Хилари Клинтон плаћени 153 милиона долара као накнаде за 729 говора, или 210 хиљада долара по говору!


Кад је постало јасно да ће Хилари Клинтон највероватније изаћи као победник у борби за председничког кандидата Демократске Странке, "цена" говора је значајно скочила. Дојче Банка је била широке руке са 485 хиљада долара за један говор, док је Голдман Сакс добио количински попуст и платио "само" 675 хиљада за три говора. Морган Стенли, УБС, и Фиделити Инвестментс су платили 225 хиљада по говору.

https://theintercept.com/2016/01/08/hillary-clinton-earned-more-from-12-speeches-to-big-banks-than-most-americans-earn-in-their-lifetime/

Упркос њене очигледне спремности да прима мито, њен противник Берни Сандерс није успео да бестидну похлепу Хилари Клинтон претвори у своју предност у кампањи. Главни медији корумпираног естаблишмента, Вашингтон Пост и Њујорк Тајмс су очекивано прискочили у њену одбрану.

 

Хилари је ратни хушкач. Она је гурнула Обамину администрацију у уништавање стабилне и углавном кооперативне власти у Либији, где је "Арапско Пролеће" у ствари била од ЦИЕ финансирана група џихадиста који су искоришћени да се потпуно прекину Кинеска нафтна улагања у источној Либији. Она је вршила притисак на свог мужа да бомбардује Југославију. Она је гурала "промену режима" у Сирији. Она је надгледала пуч који је збацио демократски изабраног председника Хондураса. Она је довела неоконзервативку Викторију Нуланд, која је организовала пуч у Украјини, у Стејт Департмент. Хилари је Владимира Путина, Председника Русије, назвала "новим Хитлером." Као председник, Хилари је гаранција да ће бити рата, и да ће га бити још више.

http://www.washingtonsblog.com/2016/02/hillary-clintons-six-foreign-policy-catastrophes.html

У САД-у држава је приватизована. Носиоци функција користе своје позиције како би се богатили, а не да би служили јавном добру. Бил и Хилари Клинтон су пример како се функција злоупотребљава у интересу носиоца функције. За Клинтонове власт значи коришћење јавне функције како би се зарадио новац служећи ономе ко плати више. Вол Стрит Џурнал је известио да су "барем 60 предузећа која су лобирала Стејт департмент током мандата Хилари Клинтон као државног секретара, донирала укупно више од 26 милиона долара Клинтон Фондацији."

http://www.washingtonsblog.com/2015/02/hillary-clinton-exposed-part-1-aggressively-lobbied-mega-corporations-secretary-state.html

Према washingtonsblog.com, "Уплаћени новац и обавезе донатора према Клинтон Фондацији и њеним партнерима износе више од 1,6 милијарди долара.

Према rootsactionteam.com, донатори мулти-милионских износа Клинтон Фондацији укључују Саудијску Арабију, украјинског олигарха Виктора Пинчука, Кувајт, ЕксонМобил, Пријатеље Саудијске Арабије, Џејмса Мурдока, Катар, Боинг, Деј, Голдман Сакс, Волмарт, и Уједињене Арапске Емирате.

Према сајту "Међународно Пословно Време", "За време мандата Хилари Клинтон, Стејт Департмент је одобрио комерцијалну продају оружја у вредности од 165 милијарди долара земљама (20 земаља) чије владе су уплатиле милионе на рачун Клинтон фондације." 


http://www.ibtimes.com/clinton-foundation-donors-got-weapons-deals-hillary-clintons-state-department-1934187

Хилари Клинтон је до сада успела да избегне одговорност за велики број злочина и скандала што ће вероватно допринети томе да она буде најбезобзирнији председник у Америчкој историји. Са обновљеном трком у наоружању, са Русијом која је проглашена за "егзистенцијалну претњу Сједињеним Државама", и са Путином кога је назвала "новим Хитлером, арогантно самопоуздање Хилари Клинтон ће вероватно резултирати у превише агресивном понашању које ће се највероватније завршити сукобом НАТО и Русије. С обзиром на изузетну деструктивну снагу нуклеарног оружја, председница Хилари може да доведе до нестанка живота на Земљи.

Аутор: Пол Крејг Робертс




Извор: Српска акција    :: © 2014 - 2015 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине