Вести:

петак, 1. април 2016.

Литија Београдом За Грачаницу и Изворе Ваљева, субота 02.април

петак, 1. април 2016. | КМ новине 3

Суботња редовна Литија За Грачаницу и Изворе од Владе РС до Патријаршије и РТС се ближи.


Литија Београдом За Грачаницу и Изворе Ваљева, субота 02.април


Данас смо формирали нову Фејбук страницу „Истинољубље – Не потапајте Грачаницу“ која ће од сада бити темељ обавештавања народа о даљим протестним окупљањима у овој сфери друштвених комуникација уместо досадашње фб групе ИстиноЉубље.

У Београду и непрестани свакодневни протести у Православном кампу испред Владе РС…




Литија Београдом За Грачаницу и Изворе Ваљева, субота 02.април 2016.г. испред Владе РС у 15.часова.


Грачаницу потапају окупационе лажи-србске власти (и опозиција) али се када звана брана Ровни може испразнити у сваком трену и Богослужења на Светом Месту њеном наставити…

Петицију патријарху Иринеју ћемо сваке суботе покушати уручити у Патријаршији током свако суботње Литије, а она има једини циљ да патријарх да „зелено светло“ Вучићу, АЛИ да у том допуштању захтева заштиту Грачанице на Њеном Светом Месту без било каквих додатних безбожничких скрнављења. 




За то време добри верни Христов народ поје свако вече од 18-22 часа испред зграде Владе За Грачаницу и Изворе а суботом креће у народну литију до Патријаршије и РТС где ћемо суботом увече приређивати Први Србски Слободни Дневник на видео биму (испред зграде блокираног за истину „јавног медијског сервиса еуРопске Србије- РТС“)…





Извор: Истинољубље :: © 2014 - 2016 :: Молимо за навођење извора

3 коментара:

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине