Вести:

среда, 9. март 2016.

Ветерани Заветницима: Од скупа у Нишу са српским непријатељима, немате више нашу подршку

среда, 9. март 2016. | КМ новине 12

Удружење српских ветерана и добровољаца упутило је оштар протест поводом објаве Заветника да ће имати њихову подршку коју су они укинули одмах после скупа у Нишу који је организован са, како кажу "са доказаним непријатељем Србског рода и народа".

Ветерани Заветницима: Од скупа у Нишу са српским непријатељима, немате више нашу подршку
Славко Никић, председник Удружења / Фото: Стево Мрђен - КМ Новине








Наиме, испред Удружења аветници" синоћ је на друштвеној мрежи Фејсбук објављено саопштење да ће њиховој листи подршку пружити и Удружење србских ветерана и добровољаца што они категорички одбијају а због организовања Анти - НАТО скупа у Нишу са "доказаним непријатељима српског рода и народа" на шта су их, наводе, аргументовано упозоравали. Скуп у Нишу организован је раније да би током припрема сву медијску пажњу преузео на себе генерал полиције и некадашњи командант Жандармерије, Братислав Дикић и тако промовисао свој покрет са чиме су се Заветници сложили а што им замера више родољубивих Удружења и грађана.

Саопштење преносимо у целости:


Поштовани Заветници,

Дана 08.03.2016 године, на друштвеној мрежи ( Facebook ) у 22.56, извесни Златко Дмитровић, је обавестио пријатеље да је формирана група грађана за предстојеће изборе под називом : За слободну Србију - Заветници- Милица Ђурђевић. Листу су подржали Српски Препород проф Слободан Комазец, Економски покрет Бранко Драгаш, а подршку ће дати  пуковник Стеван Ђуровић са својим удружењем.

У име пуковника Ђуровића председника Скупштине удружења Ветерана и добровољаца, овим путем упућујемо оштар протест због  преваре и ширења лажних порука гласачима, на који начин их доводите у заблуду, ради сакупљања политичких поена. Ми смо се као Удружење одазвали на позив да учествујемо у Београду на Анти Нато протесту, где је говорио председник удружења Славко Никић. Када сте са доказаним непријатељем Србског рода и народа организовали скуп у Нишу, тада нас нисте звали, јер сте сматрали да можете са новим " пријатељима ", да учините нешто више. И поред нашег упозорења да то не радите, са свим аргументима, нисте нас послушали, а сада без нашег знања објављујете да имате нашу подршку. Овим чином доказујете да Ваше намере нису чисте, нити поштене, одмах у старту сте кренули са преварама, а од нас немате нити ћете имати подршку.

Чак шта више, о свему овоме ћемо преко медија, штампе, саопштења и конференција, обавестити јавност и бираче да сте Ви преваранти, који не бирају средства да добију политичке поене код напаћеног Србског народа. Па ако сте сада такви, шта да очекујемо, ако не дај Боже дођете на власт. Очекујте бурну реакцију, јер удружење ветерана и добровољаца има јединствени циљ, и начин борбе против непријатеља Србије.


Председник удружења
Славко Никић




Извор: Удружење ветерана :: © 2014 - 2016 :: Молимо за навођење извора

12 коментара:

  1. Није ми јасно ко је ту "кукавичије јаје"? Моје скромно мишљење је да се не нападају они који су против накарадног режима оличеног у А. Вучку! Сада његови убацују свашта и свакакве лажи само да пољуљају, ионако, слабу опозицију. Ја не знам ко је у праву, али сам ПРОТИВ да се напада опозиција од стране опозиције. Ваше нерешене проблеме решавајте у вашим просторијама, познајете се и знате ко је ко. Оставите се расправе преко медија, па макар то био и фејцбук!

    ОдговориИзбриши
  2. Да ли је нормално да се организује "анти нато" протест са особом која је доказани издајник?Са особом која је рушила барикаде на КиМ,ломила гласачке кутије,не бранећи са тим правни поредак и територијални интегритет и суверенитет Србије,него управо квазидржаву "Косово".Зар се таква особа може назвати "патриотом"?

    Кога тај клован Дикић може да представља?Србију и србски народ сигурно не,уосталом као ни они који таквима верују!

    ОдговориИзбриши
  3. Prvo referendum pa onda izbori...nezanimaju me politicke partije!!

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман10. март 2016. 10:13

    Ветеран
    Никићу,
    Иако имам исто мишљење о ген. Дикићу као и ти, ја лично мислим да ти не знаш шта причаш и како треба да се понашаш, а слушао сам те и како лупетараш у Ћирилици код Марића!
    Потпуно се слажем са коментаром који написа Млађа!
    Да ли ти то нападаш опозицију да би опозиција била јача за изборе?
    Које су ти намере? Шта си желео да постигнеш са овим обраћањем преко медија?
    И да те питам: да ли је маца појела језик пуковнику Стевану Ђуровићу, па ти мораш да дајеш саопштења иако се ниси потписао као портпарол пуковника Ђуровића, а кажеш да говориш у његово име?
    И ја сам ветеран, али ово што ти рече, у моје име није речено!!!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Господине,Саопштење је преузето и извор наведен, расправе упутите на адресу са које смо и ми преузели саопштење а које је пристигло на адресу наше редакције. И Ви, уколико то желите, можете послати одговор нашој редакцији и уколико се придржавате основних етичких и принципа лепог понашања, ми ће објавити Ваш одговор.

      Избриши
  5. Ја имам веома лепо мишљење о Славку Никићу, али овде, како ја то видим, да је никић веома поштен човек и да не жели да сарађује, са људима, који су, као опозиција, а у ствари не чине оно што би требали да чине као опозиција.
    Није добро да се опозиција цепа и да ради свако на свој начин, него требају се договарати, али све у име и славу Божију, па тек онда можете рачунате на успех.
    Мало је тежа ствар овде код нас Срба, јер је много српског народа прешло у ГОРДОСТ И МИСЛЕ ДА СУ МНОГО ПАМЕТНИ И ДА НЕМА БОГА, па ће поштених бити веома мало. Али све је у рукама Божијим, јер важно је да се трудимо, а ствар је Божија, какве ћемо успехе да имамо.
    Не треба заборавити Исусове речи, да ће мало стадо добити ЦАРСТВО БОЖИЈЕ.
    Моје је мишљење; Док се Срби не врате Богу и Истинитом Православљу, неће моћи ништа паметно да ураде, без обзира, ко их буде водио.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман10. март 2016. 16:41

      A шта мислиш, да ли се Никић вратио Богу? По речнику који користи, није се ни примакао Богу, а како тек шири веру, љубав и наду у боље сутра?
      Свој тој деци у "Заветницима" може да буде отац! А шта они могу од њега да науче? Ове речи које је користио у тексту? Срамота!
      И ја сам добровољац-ветеранод, од 91-е до 99-те био на скоро свим ратиштима. И нисам члан ниједног удружења. Али опет ћу бити на бранику Отаџбине иако ми је данас 60 година. Свет остаје овој нашој деци а Никић и ми матори ако не знамо како да их поучимо и посаветујемо.....онда боље да чутимо! Коју корист ми Срби имамо од оваквог отрова из Никићевог пера?

      Избриши
  6. Ни ја се нисам обрадовао када сам видео да ће у Нишу бити бивши прорежимски досманлиски и СНС-овски Братислав Дикић.
    Међутим ово саопштење ми личи на манипулацију барона митхаузена Вучића.
    Заветницима савет да пазе кога примају у своје редове, а поменутом ратном ветерану гнушање на реченици - Па ако сте сада такви, шта да очекујемо, ако не дај Боже дођете на власт.

    Е да, високосколовани официрски кадар би ваљда требао да имам минимум знања из правописа. Било би добро да научи оно што се учило у основној школи, једначење сугласника по звучности.
    Дакле СрБин, али СрПски..........
    Б прелази у П као његов парњак, али није једини функионално неписмен, има их много. Нажалост са дипломама високих школа.

    Подршка Заветницима.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ја сам ратни ветеран из ''91 . РВИ 100% моју критику упућујем на погрешно тумачење једначења сугласника по звучности . Ако је Србин и Србија онда је и СрБски . Ваља се , бар мало , обавестити како је дошло до кориштења слова п уместо слова Б када је у питању реч СРБСКИ .

      Избриши
  7. Анониман24. март 2016. 15:29

    Нажалост, ниједна опција у Србији данас не ради за добро Срба. Не подржавам никог. Када се скупе три човека да раде на нечему, трећи је обавезно убачен. С обзиром да се сви комплетно друже са "православним" масонима који се представљају као родољуби (који истовремено позивају на стрељање ових или оних) и зајено са њима наступају, јасно ми је одакле долазе данашња патриотска удружења, препороди...
    Што се конкретно Заветника тиче, чим су их екуменисти "благословили" за даљи рад, фала им.

    ОдговориИзбриши
  8. у Сомбору су заветници и снс у коалицији

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине