Вести:

недеља, 27. март 2016.

ПОКРЕТ: Криминалци се представљају као Руси, лопови као патриоте - но пасаран!

недеља, 27. март 2016. | КМ новине 0

Као да већ није доста подвала, српском бирачком телу спрема се још једна, вешто смишљења и скупо плаћена, под називом "Српско руски покрет".

ПОКРЕТ: Криминалци се представљају као Руси, лопови као патриоте - но пасаран!
Александар Ђурђев / Фото: промо  
Основна идеја групе криминалаца који стоје иза овакве конструкције јесте да заиграју на карту русофилства и поштовања код Путина, представљајући себе као патриоте, иако је више него јасно да су опортунисти решили да искористе рупу у закону и докоопају се парламента преко цензуса мањине (мање од 1%) уместо стварног. На челу те групе налази се извесни Александар Ђурђев, широј јавности познат по бројним махинацијама, пељешењу новосадских јавних предузећа, пребијању конобара у скупштини, бахатости, сексуалном узнемиварању десетина радница и сарадница...

ПОКРЕТ је имао прилику бити део ове накарадне коалиције, за шта су му нуђени политички и пре свега финансијски бенефити - нама је част, поштење и добробит Србије испред фотеља и тамо ће и остати. Дужност је ПОКРЕТА да о превари која се спрема обавести ширу јавност, надлежне органе и Републичку изборну комисију и да нагласи да иза ове наводно радикалне антиВучић приче, стоје управо СНС кадрови, као и да је Ђурђев за превару с, кампању и стотине билборда средства добио од напредњака, како би угрозио и ослабио Патриотски блок, главну претњу режиму А.В. .

О Ђурђевовој доследности и борби за Србију, најбоље сведочи одговор на бројна питања током преговора са ПОКРЕТ-ом, када је пред више сведока и више пута, уз осмех поновоио: "Ако треба, могу и са Хашимом Тачијем, само да се на овим изборима прође". Ти Ђурђев можеш, али ми нећемо и не можемо!

Томислав Ловрековић,
Председник ПОКРЕТА


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине