Вести:

субота, 19. март 2016.

О. Антоније: Окупирана Србија има окупираног патријарха (ВИДЕО)

субота, 19. март 2016. | КМ новине 1

Недавна изјава патријарха Ириније да су се они "сагласили да Грачаница ваљевска буде потопљена" изазвала је шок код верника. Отац Антоније говори о тој изјави за наш портал.


О. Антоније: Окупирана Србија има окупираног патријарха (ВИДЕО)

Говорећи о ранијем сусрету са патријархом, када га је молио да спасе Грачаницу, отац Антоније наводи да је Патријарха једино занимало "да ли сада Антоније планира да пређе код њих или ће остати код Артемија" што га је више пута питао "трљкајући" шаке задовољно.

Тада сам схватио да он уопште нема осећаја за душевни бол народа који је све већи због ове окупиране државе" рекао је отац Антоније за КМ Новине.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: ⏯ 

Протести испред Владе Србије су свакодневни а верници су решили да истрају док светиња не буде спашена. Они који желе да се прикључе протестима то могу учинити користећи бесплатан превоз до Београда и назад на линији Косовска Митровица, Краљево, Крагујевац, Београд и обратно што је у знак подршке понудио превозника са Косова и Метохије "Џо травел" (Joe Travel). Више информација о превозу потражите кликом на ОВУ ВЕЗУ.


Видео: Стево Мрђен


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

1 коментар:

  1. Анониман19. март 2016. 19:53

    АНТОНИЈЕВИХ „300” ПРАВОСЛАВНИХ СРБА
    Укидање ванредне ситуације не важи за МАНАСТИР ВАЉЕВСКЕ ГРАЧАНИЦЕ, пошто се она и даље потапа од стране безбожне власти!
    Због тога је у току стални протест испред зграде Владе Србијe ''3оо'' Антонијевих Срба!
    АНТОНИЈЕВИХ „300” ПРАВОСЛАВНИХ СРБА!
    „Антонијевих 300: Срби под једном шљивом“
    Није ту било само “3оо” Срба, било је ту много више – ХИЉАДЕ И ХИЉАДЕ ПРАВОСЛАВНИХ СРБА, али је требало то сагледати ДУХОВНИМ ОКОМ!
    Било је ту много, много симболике и порука које безбожници неће и не жели да виде! Преко пута зграде Владе /косо десно/, на разрушеној згради Генералштаба, а да се сакрије злодело НАТО-а и домаћих издајника, развучен је велики пано са сликама вoјникиња ВС, уз видно наведене речи ВОЈВОДЕ ЖИВОЈИНА МИШИЋА, СИНА ВАЉЕВСКОГА КРАЈА:
    “КО СМЕ, ТАЈ МОЖЕ. КО НЕ ЗНА ЗА СТРАХ, ТАЈ ИДЕ НАПРЕД!“
    А на место друге разрушене зграде Генералштаба /који се данас “реновира“/, половином 19. века, основана је Артиљеријска школа коју је похађао и завршио Војвода Живојин Мишић и остале србске војводе. Дакле, тај ВАЉЕВЉАЦ је својим РЕЧИМА – СВОЈИМ ДУХОМ – и ДУХОМ СВИХ РАТНИКА ПРВЕ АРМИЈЕ У КОЛУБАРСКОЈ БИЦИ – ЈЕСТ И БУДЕТ ПОДРШКА овим “3оо” СРБА, који су остали као борбено осигурање у претпољу ''НОВЕ КОЛУБАРСКЕ БИТКЕ“.
    И као што је Војвода Мишић морао да повуче Прву армију са крајње западне границе Србије – ПРЕД ПОТОПОМ АУСТРО-УГРАСКЕ СИЛЕ – тако су се и ових “300” Срба повукли пред протестантским и екуменистичким потапањем ваљевске Грачанице, да би се и они – САМО “3ОО” СРБА - победоносно вратило у ваљевску Грачаницу и у прах и пепо сатрли протестантске и екуменистичке злотворе, и спасили Ваљево и целу Србију од те пошасти.
    Али, симболика се не зауставља само на томе.
    Тих “3оо” Срба стоји испред зграде Владе, на чијем врху /куполи зграде/ доминира висока биста ЛУЦИФЕРА!
    Дакле, ово је директно, фронтално сучељавање ЛУЦИФЕРА са “3ОО”ПРАВОСЛАВНИХ СРБА. Овим Србима у помоћ пристиже и Стефан Немања, са својом војском , изражено симболиком назива улице у којој се налази зграда Владе – НЕМАЊИНА УЛИЦА – као лево крило које наступа према ЛУЦИФЕРУ.
    Средину фронта држи ВОЈВОДА ЖИВОЈИН МИШИЋ СА СВОЈОМ ПРВОМ АРМИЈОМ ИЗ КОЛУБАРСКЕ БИТКЕ, А ДЕСНО КРИЛО ПОДРЖАВА КНЕЗ МИЛОШ ОБРЕНОВИЋ СА СВОЈИМ УСТАНИЦИМА ИЗ ДРУГОГ СРБСКОГ УСТАНКА, симболично, јер се зграда Владе налази и у Улици Кнеза Милоша“!
    Други ешaлон, резерву, чини други, велики син Ваљевскога краја /Ваљевске нахије/ - ИЛИЈА
    БИРЧАНИН, опет симболично, по називу улице – БИРЧАНИНОВЕ – где се налази Министарство ВС.
    Симболика иде и даље.
    На раскрсници улица Немањине и Кнеза Милоша, 27. марта 1941.г. биле су размештене снаге пучиста који су оборили издајничку Владу ЦВЕТКОВИЋ-МАЧЕК КРАЉЕВИНЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ.
    А ту је и БОЖИЈА ПОМОЋ: ЈАСНО ИЗРАЖЕНА ГОСПОДЊОМ МОЛИТВОМ – ОЧЕ НАШ…!!!
    И на крају: вапијаућа молба Светом Архангелу Михајилу, да са Својом Војском казни хулитеље /домаће и стране наредбодавце/ на име Господње, због ПОТАПАЊА ВАЉЕВСКЕ ГРАЧАНИЦЕ – баш као што је и ЗА КАЗНУ ПОБИО 180000 ВОЈНИКА ЦАРА АСИРСКОГА СЕНАХИРИМА – ДА СЕ ВИШЕ НЕ ХУЛИ НА ИМЕ ГОСПОДЊЕ!!!
    Овај текст има молебни, вапијући смисао и позив - упућен нашим прецима за помоћ!

    Драган Славнић

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине