Вести:

понедељак, 7. март 2016.

Прекидамо сваку врсту сарадње са Војиславом Шешељом и СРС

понедељак, 7. март 2016. | КМ новине 1

Српски народни покрет Наши одлучио је да не прихвати позив Војислава Шешеља и Српске радикалне странке да на предстојећим парламентарним и локалним изборима наступи на њиховој изборној листи.

Прекидамо сваку врсту сарадње са Војиславом Шешељом и СРС

Као што је јавности познато СНП НАШИ били су на листи СРС када је Војислав Шешељ био у Хашком трибуналу, и као српски родољуби дали смо му пуну и безусловну подршку. Међутим, СНП НАШИ сматра да је политика Војислава Шешеља од доласка из Хашког трибунала сувише мека и не радикална у борби против диктаторског режима Александра Вучића.

Као бескомпромисни противници квинслишког режима Александра Вучића, одбијамо свако врсту мешетарења са режимом и нисмо спремни да своје име уградимо на било коју изборну листу која је спремна за компромисе са оним кога СНП Наши сматрају издајником.

Уз пуно поштовање многих чланова и функцинера Српске радикалне странке који се залажу за оштрији отпор те странке режиму Александра Вучића, СНП Наши никада неће подржати или бити на листи која оставља отворена врата сарадњи са Александром Вучићем.

Због свега наведеног прекидамо сваку врсту сарадње са Војиславом Шешељом и СРС.

Главни одбор

СНП НАШИ


Извор: НАШИ :: © 2014 - 2016 :: Молимо за навођење извора

1 коментар:

  1. Анониман11. март 2016. 09:28

    Поздрав Нашима. И да мало пишем ћирилицом...

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине