Вести:

понедељак, 21. март 2016.

Велики ''НЕ У НАТО'' концерт у центру Београда 24. марта

понедељак, 21. март 2016. | КМ новине 0

Организација Родољубива омладина позвала је све родољубе, патриоте и пре свега Cрбе на "НЕ У НАТО" концерт који ће се одржати на Тргу Републике у четвртак, 24. марта 2016. године са почетком од 20 часова.

Велики "НЕ У НАТО" концерт у центру Београда 24. марта
Најавa концертa НЕ У НАТО (фото: Родољубива омладина)    

Циљ нам је да пошаљемо јасну поруку у свет да нисмо заборавили злодела која су нам нанели, поготову из 1999. године чије последице како животне тако и економске и даље осећамо. Ми нисмо политичка партија и нећемо прикупљати политичке поене, него родољубива омладина која има иницијативу и вољу да се пита поводом питања од националног интереса попут потписивања срамног споразума са НАТО пактом - поручује Дамњан Кнежевић из овог Удружења.

На концерту који ће се одржати на годишњицу почетка језивог НАТО бомбардовања једне суверене земље и њеног народа, ради отимања њене територије, учествоваће ансамбл Косовски божури, реп група ДТ Кру и репери Ујак Џо, Фиорти и Белети. Очекује се пријављивање још учесника, о чему ће јавност бити обавештена.

Улаз на концерт је слободан.





Извор: Правда    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине