Вести:

недеља, 20. март 2016.

Руси: ''Јел (Вучић) мисли да његов народ чине идиоти''? (ВИДЕО)

недеља, 20. март 2016. | КМ новине 0


Водитељ емисије "Право гласа", руској "ТВ Центар", упитао саговорнике да ли српски лидери мисле да њихов народ чине идиоти па им причају приче о заштитницима из НАТО-а?
Српском пословицом "На небу Бог, на земљи Русија" водитељ Роман Бабајан, започео је емисију на тему "између НАТО-а и Русије", односно кога ће Срби изабрати. 

Бабајан се у једном трнутку осврнуо на агресију и окупацију Косова и Метохије извршену од стране НАТО-а.

"А управо тај НАТО је узео и отргнуо Косово и Метохију из састава Србије. Сад ће тај НАТО, како каже један од лидера Срба, спасити Србе који су још увек остали на Косову. Па, једноставно лудило! Коме је то упућено, објасните ми. Зар он мисли да његов сопствени народ чине идиоти? Ништа не разумем" рекао је Бабајан у емисији.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: ⏯  

ово издање "Права гласа" је емитовано 16. марта. Целу емисију, на руском језику без превода, можете наћи на њиховој интернет страни или погледати овде:

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: ⏯ 

Део емисије, преведен на српски, објавила је ФБ страна "НЕ у НАТО".Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.