Вести:

понедељак, 22. фебруар 2016.

Екуменизам на делу - Коментар о једној радио емисији ''Снага народа''

понедељак, 22. фебруар 2016. | КМ новине 12

Пред вама је снимак дела радио емисије која је на радију Снага Народа репризно емитована данас 21.2.2016. (на жалост, нисмо забележили назив емисије).

Екуменизам на делу - Коментар о једној радио емисији ''Снага народа''
Лажни пастир / Фото - илустрација


У емисију (у којој су предвиђена укључења слушалаца) уживо се укључио слушалац из Грачанице са окупираног Косова и Метохије, који је врло јасно и одређено, кроз конкретне животне примере, причао о најболнијим темама које муче Србе на Косову и Метохији, о издаји у држави, о екуменизму и издаји у цркви.

Иако је на вези имао изузетно занимљивог саговорника, просто је невероватно колико је мало интересовања и саосећања показао водитељ те емисије за своје сународнике на КиМ. Али то није оно најгоре – најгора је била његова равнодушност према истини, као и апсолутно непрофесионална тежња да истог тренутка оповргне све оно што не одговара његовим личним ставовима и уверењима!



Наиме, водитељ је све време  наметао своје ставове, затрпавао разговор празном демагошком причом узимајући себи за право да саговорника учи шта је истина (!) наводећи успут погрешно значење појма „екуменизам“ (!) , указујући (са безбедног растојања!) на „потребу помирења“, потребу „да се има мера“, да се нађе „компромисан став“, да се иде ка „уједињењу“, јединству.

(И то уједињењу са свима, без обзира јесу ли издајници или не! Уједињење, али не у истини!?)


Дакле,  за водитеља Снаге Народа истина је неважна с обзиром да је сваку изнету чињеницу од стране слушаоца, покушавао да „ублажи“, да разговор „уравнотежи“, учини „пријатним“, глуматајући притом  „непристрасног судију“ иако му то није посао.

Али, шта је за њега важно?

Важно је макар и лажно одржавати „јединство“, инсистирати на „помирењу“, послати лепу и позитивну поруку за крај емисије, на чијем крају водитељ ЧАК подстиче поделу на Србе северно од Ибра и Србе  јужно од Ибра! (Ваљда као доказ његовог инсистирања на „јединству“!)

Оно што водитељ не зна то је – да је истина горка али лековита! Или су га његови екуменистички учитељи можда другачије научили!




Извор: ФБ Репортер    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

12 коментара:

  1. сад стварно претерујуете. Престаните са етикетирањем без икакве потребе. Водитељ емисије ми је брат и пријатељ, ислрени борац за Истину који никаквих додирних тачака са екуменизмом нема, нити га не дај Боже, подржава. Емисија се зове Узбуна, а ви престаните да етикетирате људе.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Изволите, послушајте емисију. То што Вам је брат не амнестира га, сам је показао какав став заступа и ту нема шта да се дода.

      Избриши
  2. Као што причам стално...људи су оболели непрестано тражећи зло и сами се претворили у исто... Да радите обрнутим путем, одагнали би сво зло из Србије за врло кратко време... Црква, православље је у људима, не у храмовима... За промену бавите се ширењем речи Божије, и љубави Божије...и за врло кратко време уочићете промену...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. За Вас би причање о томе како се рађа све већи број беба, док изумиру градови у Србији, заиста повећао број беба?

      Избриши
  3. Anoniman je u pravu, ima i ona druga , ko u crnilu leze u crnilu se budi...ponekad kada pricas i mislis o drugome lose mozda se bas tada gledas u ogledalu...sve izreceno i uradjeno govori o njemu...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Коментари писани латиницом СЕ БРИШУ на овом порталу,хвала на разумевању.

      Избриши
  4. Слушалацу из Грачанице са окупираног Косова и Метохије,свако добро од Господа и да се чува.А брату са радија порука, да ћутање о злу је исто што и подржавање истог.Истина је само једна , незнање га не оправдава.И прост сељак зна да повремено пребере своје јабуке и да оне натруле и труле баци свињама да би му род дуже трајао.Сабирање по сваку цену, сви са свима и свако са сваким, јесте Екуменизам.


    ОдговориИзбриши
  5. Генерално, на том радију су присутни неправославни ставови замаскирани борбом за националне интересе. А, то што дозвољавају да се укључују слушаоци је са циљем да се народ мало "издува" па ће му бити лакше. Исто и са овим којекаквим демонстрацијама и протестима.
    То су добро разрађење методе Тависток Института.

    Неће нама бити боље све док не принесемо Господу покајање.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Сматрам да су протести неопходни... али генерално сте у праву за ово што сте написали. Нема бољитка без покајања.

      Избриши
  6. Да појасним у вези протеста. Треба се бунити и протествовати, али не учествовати у протестима које организује Тависток Институт све са фотографијама разних идола које људи сматрају за спаситеље. Спаситељ је наш Господ Исус Христос.

    15 година су појединци знали да нам уништавају војску и полицију, па сад немамо чиме да се бранимо и тек сада излазе у јавност да нас обавесте да су знали шта се дешава и сад држе говоре по протестима и сад ће да организују неку нову војску?! Где су били до сада?! Нису могли у јавност?! А како сада могу да излазе у јавност?!

    Сад је тек на реду обмана. Као што већ рекох, нама као народу једино Господ може помоћи, а услов је народно покајање.

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман1. март 2016. 03:45

    Књига која изгледа никад неће бити преведена на Српски језик.Tavistok institute of human relation.John Coleman "All news is lies and all propaganda is disguised as news" Munzenberg отац пропаганде.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине