Вести:

среда, 10. фебруар 2016.

Постоји ''посебно место у паклу'' за Медлин Олбрајт. Ево и зашто

среда, 10. фебруар 2016. | КМ новине 1

Бивши Секретар САД Медлин Олбрајт је данас заузела наслове у новинама након њеног појављивања на изборној трци Хилари Клинтон.

Постоји "посебно место у паклу" за Медлин Олбрајт. Ево и зашто
Из прве руке.



Стојећи поред насмејане Клинтонове, изјавила је "има посебно место у паклу за жене које не помажу једна другој".

Оно што није стајало у наслову је иронија да се неко ко је одговоран за смрт 2000 цивила, укључујући 88 деце, претвара да има било каквог моралног расуђивања.

Олбрајтова је једна од водећих заговорника НАТО бомбардовања Србије 1999. године, толико je била ангажована да многи операцију зову "Мадленин рат".

Више година пре него је Буш објавио "рат терору" без подршке Конгреса, Олбрајтова и њена Клинтонова администрација су користили фразе као што су "рат терору" и "хуманитарна интервенција" да оправдају бомбардовање Србије. Никада пре тога НАТО није користио војну силу без одобрења Савета Безбедности УН, и то је био први напад на суверену нацију која није била претња ни једној другој нацији чланици УН.

Олбрајтини ваздушни напади уништили су више од 300 школа и библиотека, и више од 20 болница.

"Зашто? Зашто цивили?" - пита преживели Драган Ћирић. "То ме и сада прогања. Ако је прва бомба била грешка, за шта су бачене 3 наредне?".

Добар део земље је и сад у рушевинама, одштете вредне милијарде долара нема, као ни начина да се земља опорави.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 


И зашто је Олбрајтова учествовала у тим ратним злочинима? Изгледа, због пљачке као и многи други Клинтонови топ службеници који су нагрнули у ратом распарчану Србију, и иронично за себе осигурали уговоре да помогну "изградњу" Србије и нове "државе" чије су креирање помогли, Косова.

Као што је Њујорк Тајмс објавио "Многи су се Амерички државни службеници вратили на Косово бизнисом - рудници угља, телекомуникације, или уговарање других државних послова, тако да их то држи у слози."


Олбрајтина компанија Albreight Capital Management је агресивно лицитирала да добије компанију шиптарске Телекомуникације на КиМ ПТК, најпросперитнији иметак. Та куповина износила је 600 милиона за Олбрајтову, док је њена друга фирма Albright Stonebridge Group власник деоница у предузећима чија је једина конкуренција ПТК!

Критичари су разоткрили Олбрајтин покушај да оствари монопол на Косову који би уништио сву конкуренцију на тржишту те области. То ју је присилило да се повуче из посла, али је свеједно успела да оствари профит из притајених пословних потеза. Нето вредност око 10 милиона долара.

Осим овог појављивања у кампањи Хилари Клинтон, појавила се у ударним вестима када су се на њеној промоцији књиге појавили Чеси, про-српски активисти, и уместо аутограма у њену књигу тражили да стави аутограм на постере који приказују ратне жртве у Србији. Назвала их је "одвратни Срби" и викала се на њих "Напоље, напоље, напоље!" "ОДВРАТНИ СРБИ" коментар може се чути на 1:02 минута приложеног видео снимка.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 

Хилари Клинтон није у више наврата успела дати уверљиво објашњење зашто би неко гласао за онога ко је гласао за Бушов "рат против терора" у Ираку, а сад је извукла ратног злочинца да је упакује Америчком народу као феминистичку икону.

Посебно место у паклу, нема шта.

Пише: Нејтан Велман, новинар и писац који живи и ради у Лос Анђелесу. Можете га пратити на Твиеру: @LightningWOW

за КМ Новине превела: Милована Ћурувија



Извор: У.С. Анкат    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

1 коментар:

  1. ЗА ОВЕ ДАНАШЊЕ ВЛАСТОДРШЦЕ НЕДИЋ ЈЕ БИО МОРАЛНА ГРОМАДА..

    Oдбор за одбрану и унутрашње послове дао је сагласност на потврђивање споразума Србије и Организације НАТО за подршку и набавку (НСПО) о сарадњи у области логистичке подршке. Споразум представља правни основ за успостављање односа у области логистике, речено је на седници тог скупштинског тела. Државни секретар у Министарству одбране Зоран Ђорђевић рекао је да је Србија приступањем програму „Партнерство за мир” исказала интересовање и за учешће у мултинационалним операцијама, а да се споразумом, поред осталог, смањују трошкови за учешће Србије тим операцијама.

    Ступањем у уговорни однос са том организацијом испунили би се претходни услови за увехање ефикасности логистичке подршке, а уједно смањили трошкови ангажовања у мултинационалнм операцијама и достизања интероперабилности оружаних снага са снагама држава чланица оргнизације северноатлантског уговора и партнерских држава. Ђорђевић је навео и да ће се потписивањем споразума створити правни основ за уништавање вишка убојних средстава у Техничко-ремонтном заводу Крагујевац, где је предвиђено уништавање око 4.000 тона убојних средстава. Ђорђевић је подсетио да је споразум потписан септембра 2015. године. Одбор је дао сагласност и на потврђивање спораузма Србије и Мјанмарске Уније о сарадњи у области одбране

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине