Вести:

петак, 22. јануар 2016.

Шешељ прижељкује коалицију са Вучићем!

петак, 22. јануар 2016. | КМ новине 0

Шешељ је на конференцији за штампу саветовао Вучића да престане да шлепа маргиналне странке.



- Позивамо владајућу СНС да престане да са собом ‘шлепа’ маргиналне странке и да у парламент убацују странке за које ни најближи сродници њихових лидера не би гласали”, рекао је Шешељ на конференцији за новинаре.

Да ли СРС води своју кампању или кампању напредњака? Нечувено је да “опозициона странка” као што је СРС саветује странку против које ће се сутра борити на изборима. Имајући у виду то да је реч о добрим политичким другарима, не би требало ништа да нас чуди, , коментарише "Телепромтер" који преноси ову вест.


Упитан какав резултат очекује на изборима, рекао је да је став СРС да озбиљне шансе за улазак у парламент имају СРС, СНС и демократе, имајући у виду захтев радикала да нико са собом не “шлепа мале, маргиналне странке”.


Дакле, ако се будемо водили Шешељевим проценама, да ли то значи да ће СРС и СНС бити у коалицији после избора, док ће демократе бити у опозицији? Да ли то Шешељ прижељкује? Како се чини, управо Шешељ, “најжешћи” лажни критичар Вучића, жели да уђе у владу са тим истим Александром Вучићем, директно оцењује редакције "Телепромтера".




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине