Вести:

петак, 22. јануар 2016.

Западни „амбасадор“: циљ ЗСО расформирање ''паралелних'' структура Србије на Косову

петак, 22. јануар 2016. | КМ новине 0

„Амбасадор“ Велике Британије на „Косову“: Споразум о ЗСО има за циљ расформирање паралелних структура Србије на „Косову“, те тај споразум није у корист Србије.

Западни „амбасадор“: циљ ЗСО расформирање ''паралелних'' структура Србије на Косову


Коментар редакције СРБског ФБРепортера: 


Сада је јасно откуд се Марко Ђурић одједном напрасно забринуо због „лошег функционисања “ српских институција на КиМ које он још назива и ПАРАЛЕЛНИМ! (а то су једине легалне институције на КиМ!) и откуд је то Влада Србије храбро решила да се „ухвати у коштац“ са овим проблемом. (Влада Србије спремила „свилен гајтан“ за преостале српске институције на КиМ!)

Главни циљ Владе Србије је да се оснивањем ЗСО угаси држава Србија на Косову и Метохији!

Авај! У српским срединама на КиМ отпор оснивању ЗСО готово да не постоји! Довођењем својих корумпираних поданика на челна места, Влада Србије је обесмислила сваки отпор Срба на КиМ! Да зло буде веће, велики део народа је подлегао утицају главних медија и услед свакодневног испирања мозга сматра да ће му ЗСО донети неки бољитак!
Парадоксално, али истинито – Србима на Косову и Метохији је изгледа остао Аљбин Курти као једина нада!!! (С обзиром да се једино покрет Самоопредељење Аљбина Куртија противи оснивању ЗСО).
 
Напомена редакције СРБског ФБРепортера: наводницима су обележене: квазидржава, све паралелне и квази институције, као и стране институције и звања призната од истих, које постоје на отетој и окупираној територији Србије – Аутономној покрајини Косово и Метохија.



***

„Амбасадор“ Велике Британије на „Косову“ Рори О’Конел оценио је вечерас да је ситуација на „Косову“ изузетно опасна због насиља у политици.

„Амбасадор“ је за Радио-телевизију Косова изјавио да је демократско право да се опозиција супростави међународним споразумима и да треба да постоје различити ставови.
„Међутим, за мене се то не може тражити насиљем. Непихватљиво је да се каже или ће бити прихваћем мој захтев или ћу користити насиље док се мој захтев не прихвати“, рекао је О’Конел.

„Амбасадор“ је рекао да није ништа необично да опозиција тражи да формира владу, јер се то догађа у свакој земљи. Међутим, постоји опасност пошто „Косово“ није стара демократија и има демократску културу која се тек изграђује.

„Али, за мене употреба насиља за политичке циљеве ствара много више проблема него што их решава. Ја сам оптимиста да ће изабрани представници народа предузети одговорност да изађу из овакве ситуације. Изузетно је значајно да Косово преузме одговорност“, рекао је британски „амбасадор“.

Према њему, влада је дужна да учини све што је могуће да грађанима објасни суштину споразума о Асоцијацији/Заједници општина са српском већином и о демаркацији граничне линије са Црном Гором.

О’Конел је додао да је споразум о ЗСО имао за циљ расформирање паралелних структура Србије на „Косову“, те тај споразум није у корист Србије.
______________________________________________________

Коментар са сајта НСПМ: 

четвртак, 21 јануар 2016 14:35

АнтиСНСБот

Неке вести су за насловну страну, али некако увек заврше пред крај новина. Ово је једна од тих вести. Човек лепо објаснио. Не прави се ЗСО зарад Срба, него зарад Албанаца и власти у Приштини. Прво ће демонтирати Србију на Косову, а онда и у Србији. Полако али сигурно. Добро је да ћутимо и куцкамо по тастатури. То ће нам пуно помоћи!



Извор: ФБ Репортер    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине