Вести:

четвртак, 3. децембар 2015.

Борба тек предстоји – пред амбасадом САД у Подгорици

четвртак, 3. децембар 2015. | КМ новине 0

Борба тек предстоји – пред амбасадом САД у Подгорици Опозиционе политичке елите које су изгубиле сваку битку против режима од 1990. године до данас и које су стидљивошћу циљева својих недавних протеста помогле да Црна Гора добије позивницу за НАТО, заслужиле су, најмање, годишњи одмор.

Борба тек предстоји – пред амбасадом САД у Подгорици

Када неколико уложених милиона евра скрцате у кампању за изборно законодавство док присталице протестују са сликама Владимира Путина, и на крају за последицу имате конкретан позив да режим уђе у високи ред НАТО администрације, ред је да премјерите прст образа, макар то радили и опанком, и да одете у политичку пензију.

Сад се Српска листа припрема за протесте, али ми нећемо протестовати тамо гдје се не одлучује. Пред зградом парламента у коме ведри пион Ранко, протести немају тежину. Исказати незадовољство пред зградом Владе Црне Горе у којој облачи Мило, изазовније је, али ни тај локалитет није реална адреса за проблеме грађана Црне Горе.

Адреса са које се врши окупација Црне Горе налази се на Крушевцу, у Подгорици, и на тој адреси се виори америчка застава. Под сјенком те заставе се Срби завађају са Бошњацима, Црногорци са Албанцима, Муслимани са Хрватима.

Циљ је да се изврши окупација Црне Горе, а да агресор накрца своје бродове од Бара до Боке, како би провоцирао акције исламских терориста, Русију учинио трајним непријатељем Црне Горе, а Подгорицу легитимном метом екстремиста који су се вратили у Санџак, Косово и Федерацију БиХ, након пустоловина на простору Сирије.

Амбасадорка САД у Подгорици има пуно право. Почиње нова ера, али то неће бити ера продаје чизбургера и испијања кока-коле из рециклиране амбалаже, већ свијетла ера борбе за изгон окупатора какву смо имали од 13. јула 1878. или 1941. године, без обзира да ли су наши преци били српски интегралисти, цетињски хедонисти, четници или партизани.

Ако Црна Гора уђе у НАТО, не требају нам избори, нити нам је потребна политичка полемика о будућности. Тог тренутка будућност нестаје, а Црна Гора се топи јер није настала захваљујући ћуркама поводом Дана независноти, већ зато што је Русија жељела православну стамену хрид на обалама Јадрана.

Ако је дошло вријеме да Црна Гора буде против Русије, онда престају сва правила и суспендује се логика о настанку Црне Горе. Свеједно је да ли смо, као јуначко племе, изронили након крваве и свете Косовске погибије или нас је током Дана независности ћуран накитио на мурви на Крушевцу.

Добрило Дедеић, предсједник СЛ


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине