Вести:

понедељак, 14. децембар 2020.

ПОДСЕЋАЊЕ: С. Никић - Вучићево вређање ветерана није најбољи начин да упозна њихову снагу (ВИДЕО)

понедељак, 14. децембар 2020. | КМ новине 0

"Чуди ме изјава премијера Вучића да је сигуран у то ко је починио злочин у кафићу "Панда" у Пећи али да нема довољно доказа за то" каже за "КМ Новине" пензионисани пуковник МУП-а Славко Никић.

С. Никић: Вучићево вређање ветерана није најбољи начин да упозна њихову снагу
Славко Никић / Фото: КМ Новине
Чудећи се оваквој изјави Никић се пита да ли је то Вучић можда сазнао гледањем у неку "магичну куглу"? Он се још присећа и случаја Космајац и упорођејући га са оваквим "најављивањем" догађаја, као и тада, "није ли он (Вучић) садав то учинио не би ли уозорио некога да побегне"?

Никић подсећа јавност, и све заинтересоване, на књигу коју је раније објавио а под насловом "Командантне убице - приче из пакла" која говори о шиптарским терористима. У тој књизи под редним бројем 146. налази се име терористе Бесник Шаље из села Озрин у општини Пећ, који је један од двојице извршилаца терористичког напада на кафић "Панда" када је погинуло "шест младића, православаца из Пећи".

Никић је замолио Александра Вучића да не напада српске ветеране и подсетио на извештај о терористичким активностима и организованом криминалу, који је предат Влади Републике Србије "на руке" а у који су сачинили људи, професионалци који су се на Косову и Метохији против терориста борили. А пошто се Вучић ослања на "литературу" његових пријатеља који нису пропуштали прилику да нас бомбардују, а то су Немци, Американци, Британци... нека каже под којим се бројем на његовом списку налазе починиоци масакра у том кафићу?

 ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Ово није добар начин да Вучић упозна снагу српских ветерана који су ову земљу бранили и нека престане да их вређа, подвлачи између осталог Никић за КМ Новине.

Припремили:
Стево Мрђен
КМ Новине 
Првипут објављено 16. децембра 2015. године



Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Годишњица масакра у кафићу „Панда" и злоупотреба - КМ Новине

За терористички акт, чији су починиоци познати и осуђени Шиптари из УЋК, кривица покушава да се намести Србима зарад "неког важнијег циља" који Запад има. У тексту „Вечерњих новости" [1] под насловом „Масакр у Пећи 1998. дело ЈСО", из пера новинара В.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Славко Никић: Имена убица деце у ''Панди'' су записана и она су шиптарска! (ВИДЕО) - КМ Новине

У ексклузивној изјави за КМ Новине, на јучерашњем обележавању 17-те годишњице од киднаповања првих Срба на Косову и Метохији, пуковник МУП-а, Славко Никић, осврнуо се и на актуелно питање о ревизији шиптарског терора. Конкретно, говорећи о убиству шесторо српске деце у кафићу "Панда" у Пећи, 1998.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Дрецун припрема аболирање терориста УЋК (ВИДЕО) - КМ Новине

У емисији "Без цензуре" некадашњи цењени политички аналитичар и документариста а данас члан СНС, Милован Дрецун, јавно је "раздвојио" на фракције терористе УЋК како би "појаснио" да једни јесу а други нису терористи већ "класична војна формација".





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине