Вести:

субота, 7. новембар 2015.

ЕКСКЛУЗИВНО: Вучићеви пријатељи шеици из УАЕ платили улазак Косова* у УНЕСКО шест милиона долара

субота, 7. новембар 2015. | КМ новине 0

Србија данас: Заменик владара Дубаија и министар финансија УАЕ шеик Хамдан Бин Рашид Ал Мактум сасвим је случајно и у исто време када се одлучивало о пријему тзв., "Косов"а у УНЕСКО тој истој организацији уплатио донацију вредну више од шест милиона долара.
 
ЕКСКЛУЗИВНО: Вучићеви пријатељи шеици из УАЕ платили улазак Косова* у УНЕСКО шест милиона долара

Сви су изгледи да је тим новцем плаћено покретање поступка пријема тзв., "Косова" у УНЕСКО. Ако сте заборавили Арапи и шеици из УАЕ су велики пријатељи српског премијера Вучића. То да се зна чисто да не буде забуне. У наставку прочитајте комплетну вест о тој донацији УАЕ УНЕСКУ.

Париз: Шеик Хамдан Бин Рашид Ал Мактум, заменик Владар Дубаија и министар финансија Уједињених Арапских Емирата, је дао значајану донацију већу од 6 милиона $ УНЕСКУ приликом посете тој организацији на први дан 38. седнице Генералне конференције која се одржава и у оквиру 70. прославе годишњице те организације.

Генерални директор Ирина Бокова и УАЕ министар просвете, Хуссаин Ал Хамад, потписали су два споразума у ​​присуству шеика Хамдана.

Ови споразуми формализују донацију од $ 1,2 милиона за пројекат „Implementing the Postgraduate Diploma in Curriculum Design and Development in the Arab region“ и $ 5 милиона долара за реновирање и побољшање просторија и главне скупштинске сале, у седишту УНЕСКО.

Овде можете прочитати остатак ове вести

Заливске вести
фото: dubaieye1038.com





Извор: Србија данас.нет    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине