Вести:

субота, 7. новембар 2015.

РадиоАктив: Тражимо да Србе и све српско на КиМ бране Русија, Кина, Иран, Куба и Венецуела

субота, 7. новембар 2015. | КМ новине 0

РадиоАктив: Тражимо да Србе и све српско на КиМ бране Русија, Кина, Иран, Куба и Венецуела*
(*читано редом, са Истока)
Не заборавите покровитеље

Вољом и радом NATO, EU и UÇK окупационих власти на Косову и Метохији, оскрнављено је свако српско гробље на Косову и Метохији, а многа су сравнили са земљом, и затрпали отпадом.

Дакле, вољом NATO, EU и UÇK на Косову и Метохији не може ни камен над мртвим Србима да опстане, а камо ли живи Срби. Наша разорена гробља слика су њиховог духа.

NATO, EU и UÇK машу пред светом неколицином српских марионета у UÇK „скупштини“ да тако сакрију досадашње тријумфе прогона, истребљења и затирања трагова Срба на Косову и Метохији.

Захтев Немачке, Француске, Италије, Британије и САД да се UÇK прими у УНЕСКО доследно је спровођење њиховог злочина агресије на Србију и (културног/) геноцида над Србима.

Таква је њихова северно-атлантска и EU политика, култура и цивилизација, такав је њихов EU-морал.

Зато
Тражимо и братски молимо државе и народе Русије, Кине, Ирана, Кубе и Венецуеле да на Косову и Метохији узму у војну, полицијску и цивилну заштиту Србе и српско материјално и културно благо и имовину.

Зато
Захтевамо од народа и држава NATO и EU да свуда на Косову и Метохији где су Срби живели и поседовали имовину и културну баштину, предају власт одговарајућим представницима Русије, Кине, Ирана, Кубе и Венецуеле.

Захтевамо од народа и држава NATO и EU да свуда на Косову и Метохији под њиховом окупацијом, омогуће безбедан живот Србима а српску имовину и баштину да заштите од себе и UÇK, до ослобођења.

Како Арбанасе на Косову и Метохији штите NATO и EU у које Арбанаси имају поверење, тако и Србе од NATO, EU и UÇK нека на Косову и Метохији бране они којима Срби могу да повере своје животе и споменике – народи Русије, Кине, Ирана, Кубе и Венецуеле.

Ми верујемо у част северно-атлантских сила таман толико колико су части они показали према према Сирији, Ираку, Афганистану, Либији, Вијетнаму, Лаосу, Камбоџи, Конгоу, Куби, Чилеу, Индонезији, Никарагви, Нигерији, Ирану, Кореји, Хондурасу, Панами, Гватемали, Филипинима, Венецуели, према Србима и Србији…

NATO и EU дужни су да Србе и српску имовину и баштину заштите од злочина Арбанаса који у злочине против Срба полазе са територије под контролом NATO и EU. Тако су и Русија, Кина, Иран, Куба и Венецуела додатно јемство да Срби неће наудити Арбанасима и њиховој имовини.

Упозоравамо државе NATO и EU да је њихова агресија на Србију и Црну Гору 1999. године, у ствари NATO агресија 1999-2015…, до данас њихов непрекидни и свагдашњи злочин и грех зато што NATO и EU ни на трен ни у чему не одустају од отимања Косова и Метохије Србији, и предаје Косова и Метохије терористичкој UÇK.

Упозоравамо државе NATO и EU да је сваки злочин UÇK на Косову и Метохији истовремено злочин држава NATO и EU које до данас инсистирају да Србија и српски народ Косово и Метохију, као заслужени плен NATO агресије и UÇK тероризма – дарују UÇK.

Упозоравамо народе NATO и EU да је злочин NATO агресије 1999-2015. коју против Србије спроводе њихове власти – огроман, јаван, дуготрајан и очигледан те да је стога и злочин сваког народа NATO/EU који, као народ, своје власти у злочину агресије на Србију до данас није зауставио.

Упозоравамо српски народ да је власт Србије бриселским (с)поразумом, IPAP, SOFA (с)поразумима са NATO, и (с)поразумом о стабилизацији и придруживању EU…
поред Косова и Метохије и преосталу сву Србију предала војном савезу и унији држава, NATO и EU, чија се воља и окупација на Косову и Метохији остварује и огледа на српским поломљеним крстовима и српском народу који ни гробове предака не може да посети.

NATO и EU се у растакању и понижавању српског народа неће зауставити. Захтев за пријем UÇK у УНЕСКО само је један пример таквог њиховог трајног курса.

Пакао има прстенове али нема дно.

Северно-атлантске империје чине све што могу да српски народ учине најодвратнијом светином, таквом да се часни Срби са њом више неће желети да поистовете, ни да јој помогну, ни да је подигну, а остали ће прихватити идентитет империјалних слугу, дакле анти-Срба, презритеља свог историјски слободарског и анти-империјалистичког српског народа.
Што на Србима изводе, Русима желе.

Како се NATO/EU у својим злочинима против Срба због тога неће зауставити, наш најпогубнији и најопаснији одговор на северно-атлантске злочине јесте овај мук и мирење, предаја и дубље сагињање и ниже клањање које власти, новинарлук и ОВК интелектуалци Србије зову Realpolitik (јер издајник издају не зове издајом).

Ако сваки северно-атлантски злочин против нас ми награђујемо све оданијим, понизнијим EU-ропством, ми тиме само призивамо њихове нове, чудовишније злочине.

Дресирамо сами себе у пса што цвили и повија се пред господаром који све махнитије шиба, све бешње ланац тргне, стеже и њиме дави.


Ако те спаљују уранијумом – не окрећи им други образ.
Памти им злочин барем колико злочин траје.
Ако те гађају каменом подигни штит.
Ако ти цркву отимају – објави да јесу зликовци.
Ако им руку љубиш – гори си од њих.


NATO и EU-ропска Унија отимају Србију Србији, праве UÇK нарко-NATO протекторат на нашој светој земљи, и зато не верујте да српске манастире на Косову и Метохији бране они који бриселским (с)поразумом цело Косово и сву Метохију поклањају NATO/EU/UÇK.


Ако упркос или захваљујући свим злочинима NATO/EU/UÇK хоћемо у ЕU-ропску унију и не одустајемо од SOFA ропства NATO-у, онда су северно-атлантске империје оствариле свој паклени сан – претвориле су нас у стадо горе од UÇK чопора, јер тада ми њима, бољима од себе, поклањамо свету земљу коју су они тровали уранијумом, злочинима и терором.

Ослобођење Косова и Метохије од NATO/EU/UÇK окупације значи да би и Срби на Косову и Метохији имали права и сигурност коју уживају Арбанаси по свој Србији. Зар се тога неко стиди?

Колико су они (NATO/EU/UÇK) упорни у свом злочину, ми будимо хиљаду пута упорнији за правду, против њихових злочина.

Ако нећемо, ако њихови (NATO/EU/UÇK) злочини не буде у нама отпор и одбрану, већ подаништво и саучесништво, спремимо се за нешто горе од нестанка. 


++++++++++++++++++

„Свеобухватна нормализација“ по EU стандардима на Косову и Метохији...


Како су Заветници направили јуна ове године изложбу фотографија о врлинама Британске империје, тако и сада ваља поставити велике слике порушеног српства на Косову и Метохији, са печатима починилаца – NATO, EU и UÇK.

На другој страни показати слике имовине Арбанаса под заштитом белог орла, пре NATO/EU/UÇK агресије, тероризма и окупације.

Уз ове слике истине омогућимо грађанима да подрже предлог да Србе и све српско на Косову и Метохији од NATO/EU/UÇK чувају и бране Русија, Кина, Иран, Куба и Венецуела.

Помогнимо да се на интернету окупе слике за електронски музеј српства разараног на Косову и Метохији. Северно-атлантским господарима интернета већ и много скромније такво настојање било је несносно. Непријатељ често боље зна од нас самих шта нам је чинити.



++++++++++++++++++

О овоме ће се говорити у емисији РадиоАктив Снаге народа (www.snaganaroda.net ) у суботу 7. 11. 2015. после 17ч.

Са Косова јавиће нам се новинар Иван Максимовић.

Погледајте његов филм „„Бојкот народа“ - документарац о превари на шиптарским изборима“

Ђорђе М. Лалић (Снага народа + ФБРепортер + АгораБеоград)




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора


Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине