Вести:

четвртак, 1. октобар 2015.

Полиција и суд монтирају сплетке против монаха Антонија

четвртак, 1. октобар 2015. | КМ новине 0

Код Светиње Грачанице мирно, али су Грачанички стражари опрезни са обзиром на свакодневно видљиву богоборност садашњих власти.




Полицијско-судско-политичке монтиране сплетке против Грачаничког стражара монаха-немонаха Антонија


Монах-немонах Антоније Давидовић добио данас још једну другостепено пресуђену казну: 3 месеца забране вожње и 20.000. динара казне. Судија из Лајковца (где Антонија често шаљу на суђења, чисто ради иживљавања…) каубојски је пресудио да је Антоније крив што је паркирао кола поред рампе на улазу у паркинг општине Ваљево- иако је намерно занемарено иживљавање полиције и службеника општине који су Антонија који их је молио да га пусте на паркинг како би прикључио озвучење на акумулатор од кола ради обраћања око 300 присутним грађанима на регуларно пријављеном протесту против бране Ровни а у току заседања скупштине града. Значи, није битно што је полицијско-политичким онемогућавањем да се обезбеди озвучење за протест Хришћана против масонског пројекта бране Ровни скуп претио бити онемогућен, већ је битан нижи прекршај непрописног паркирања (којим се, у ствари, само обезбеђивало напајање озвучења за протест).

Елем, Полицијско-судско-политичка мафијо- можеш како хоћеш, али никако нећеш моћи докле хоћеш! 

+++


Почело узимање изјава по Кривичној пријави „Победе“ против одговорних са бране Стубо-Ровни и Полиције 


Одборник Љубомир Брадић

Одборник Љубомир Брадић је данас пуна 4 сата у СУП Ваљево давао изјаву по својој кривичној пријави од 3.9. а по налогу Вишег тужилаштва у Ваљеву. На десет страна изјаве г. Брадић се фокусирао на следеће делове пријаве: Незаконити рушитељски упад у манастир, прекомерна употреба силе полиције и уништавање свих личних ствари и намештаја верника-стражара у манастиру Грачаници том приликом; незаконито и против струке наметано најављивање почетка пуњења санитарно неприпремљене бране; незаконито повећање висине бране у односу на првобитни ниво који је фиксиран одлуком скупштине Ваљева 1986.г.; незаконито избегавање заштите кањона Сушице (и манастира Грачанице) у пројекту планираном контра браном, тзв. загатом иако су доказане понорне везе између будуће воде из бране са подземним водама и извориштима реке Градац, врела Пакље и многих других; незаконито скрнављење гробова унаоколо манастира, плус гробова Милинка Ковачевића; вишедеценијско прање пара на брани Ровни а што пише у поднетој кривичној пријави… Као наредни сведоци оптужбе биће саслушани председник „Победе“- Драгољуб Крстић, монах-немонах Антоније (Драган Давидовић), Јордан Миловановић, Милинко Ковачевић, Бранка Милић… Делови дате изјаве одборник Брадић није могао да обелодани у интересу даље истраге.

…У продужетку погледајте комплетну кривичну пријаву против свих актера који намећу овај погубни пројекат свем нашем обесправљеном  народу:



Извор: Истинољубље    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине