Вести:

среда, 2. септембар 2015.

Рушење и потапање порте Архангелове Грачанице (ВИДЕО)

среда, 2. септембар 2015. | КМ новине 2

Изворни Видео снимак насртаја државе на Светињу Божију:

Рушење и потапање порте Архангелове Грачанице (ВИДЕО)


…“Нема ништа тајно што неће бити јавно, нити скривено што се неће открити“…

+++

Монструозни напад безбожника на Светињу Божију Грачаницу у име рушења њене порте и затрпавања Цркве шодером и блатом, споља и изнутра, ради наводне подводне конзервације- чији је циљ једино да народ не би никада убудуће виђао Цркву како порања и израња из недовољног дотока, неминовно брзо загађене бране Ровни… Нити је терен спремљен за потапање и препун је растиња и зеленила- што погодује цијанобактеријама, нити су мештани слива од 100 км2 престали са употребом вештачких ђубрива, нити прешли на органску производњу, нити иједан изградили непропусне септичке јаме.. у сливу су многи рудници тешких метала од којих су најпознатији древни- Ребељ и Вујиновача… И иако се све ово не може скоро припремити за регуларно пуњење бране, државна банда је уз у овим крајевима невиђену полицијску агресију да разори Немањићки Манастир Св. Арх. Михаила Грачаницу ваљевску, као велику заставу Православне слободе и здраве изворске воде за пиће коју поменути изроди народу желе одузети… 



+++ 

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО

Идемо даље, с Божијом помоћу… Обавештење Православним верницима:

Константним окупљањима у страдалној Грачаници сваке недеље и празника у 09:00 часова да издејствујемо наставак служења Светих Литургија.




ИстиноЉубље свима Вама!


Извор: Истинољубље    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

2 коментара:

  1. Gospode Veliki i jedini Sveti Arhangele Mihailo satrite sve komunisticko u zemjli Srbiji.Neka im se spomen i ime zatre zanavek.Bog vas kleo pogani izrodi.

    ОдговориИзбриши
  2. Gospode Veliki i jedini Sveti Arhangele Mihailo satrite sve komunisticko u zemjli Srbiji.Neka im se spomen i ime zatre zanavek.Bog vas kleo pogani izrodi.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине