Вести:

уторак, 1. септембар 2015.

Нема повлачења из немањићке Грачанице даље од Грачаничке Осматрачнице

уторак, 1. септембар 2015. | КМ новине 0

Данас сатанистичких радова фирме Играпомни и Полиције у Светињи Грачаници није било. Из искуства знамо да ће сада неколико дана да се повуку док се не слегне прашина, а после ће опет направити нови инвазиони напад, то је њихова „хијенска тактика“…

Нема повлачења из немањићке Грачанице даље од Грачаничке Осматрачнице

Елем, пошто смо видели да јутрос полиције нема, помолисмо се накратко, снимисмо чудотворни пањ липе који је пре неколико векова заливен воском који је у Олтару с леве стране, а онда се повукосмо на брдо где је током дана бивало увек око десетак забринутих  људи, а све ово услед повремених патрола полиције (данас била само једна), на брдо сматрачницу где будно пратимо стање код Грачаничких. 

Иако, сада немамо никавих услова да организујемо даноноћно праћење стања код Грачанице, али радимо на томе да обезбедимо људима могуће преноћиште…

А до тада бићемо увек у близини у току свакога дана. До скора народ није могао у Цркву јер је свештеник народ пуштао у Цркву само у току празничних Литургија а сада полиција развали врата и распуди црквене предмете и може се у Цркву само док полиција одсуствује, а одсуствује увек јер не може поднети Светост Грачаничку и долази само када банда са бране Ровни и фирме Инграпомни врши богоборне радове, али и тада само до 16. часова.

Будна Православна Осматрачница и воља верника неће никада бити слабија од политичке и полицијске месечне плате ове бедне масонске државе.

Свети Архангео Михаило је био превисоко за раскалашне руке безбожника из Инграпомни и полиције. Ноћас су, чак, два брата дошла из Београда и под ведрим небом стражарила код Грачанице. Све ствари из горњих спаваћих соба уништеног великог конака су почишћене багером, а од многих књига остала је само ова старца Клеопе- са јасном поруком безбожницима: Велики је Бог.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Иако су нам малу мацу, вероватно затрпали препадним рушевинама, ипак нашу куцу-смуцу нисмо јуче ниакако могли наговорити да напусти Грачаницу… Око подне полицијска патрола је проверавала имали кога у Светињи и није им се баш свидело што су видели на нашем брду осматрачници десетину забринутих верника за Светињу.

Иначе, морамо напоменути да је један од њих потврдио да је владику Милутина у току рушења Грачаничке порте видео како мирно руча са радницима у манастиру Пустиња на само пар км од Грачанице.

У току дана су нас посетили ТВ Прва и њен „Експлозив“ који би требао бити објављен у четвртак, тако да смо грабили прилике да у одсуству полиције новинари сниме основне чињенице о јучерашњем државном злочину над свешћу и душом сопственог народа. Потом је дошла и проамеричка ТВ Н1 - док љигави јавни медијски сервис РТС упорно данима само контактира разбојничког директора бране Ровни Миодрага Марковића. Свачије ће дело кад тад изаћи на видело…

Сутра, ако Бог да, објавићемо нови, како кажу- ексклузивни, видео снимак из јучерашњег Грачаничког страдања!

ИстиноЉубље свима Вама!
  

Извор: Истинољубље    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине