Вести:

петак, 4. септембар 2015.

У медијима и то може: Шиптарски злочинац као ''четник'' (ВИДЕО)

петак, 4. септембар 2015. | КМ новине 0

Недавно је један од Срба са КиМ, гледајући како њихове животе и судбину приказују у медијима, рекао да се истина лако може открити ако се вести посматрају као у огледалу, изврнуте.

У медијима и то може: Шиптарски злочинац као ''четник'' (ВИДЕО)
"Четник" са рукама црвеним од српске крви. / Илустрација: "Гето Србија"

РТС је данас објавио вест, бесмисао над бесмислима, да је Хашим Тачи пијан певао "Ко то каже, ко то лаже, Србија је мала"... Наводећи да је то учинио "својевремено". (Шта то уопште значи у овом контексту?)

Неки шиптарски дневник "Бота сот" је још то објавио под насловом "чији је херој Хашим Тачи"? (- Хашим Тачи је шиптарски зликовац и злочинац а ничији херој).

То српски медији преносе без да имало обрате пажњу на укус крви у устима Змије, чије се жртве, углавном Срби, и данас налазе распете и разапете по Косову и Метохији али и Албанији где су им вађени органи зарад нешто новца.

Тачи у селу Клечка (клик)
"Лист подсећа да је о Тачијевом певању српске песме на једној ТВ у Србији испричала бивша посланица у косовском парламенту, др Рада Трајковић, те да то нико никада у Приштини, а ни сам Тачи није демантовао.

Отуда и закључак овог приштиског дневника да овакав приступ Тачија заправо открива његов карактер, односно да он, како се наводи, не воли отаџбину.

„Али не само то. Овај левичарски приступ Тачија производи једну ширу политичку елиту која нема осећај за државност Косова“, наводи лист" а преноси РТС.

Све су ређи, из ко зна ког разлога, људи који су у стању и желе да јавно разобличе личности које се провлаче као "господа" окарактеришу правим именом. Пре свих то је Симо Спасић испред породица жртава коме су и два брата киднапована а којима се до данас не зна судбина. Спасић је у опису Тачија, Чекуа, Харадинаја, као и осталих припадника терористичке организације УЋК јасан и концизан и за њих има само један назив "ратни, предратни и послератни злочинци". Више пута је за све њих тражио да се нађу пред судом у Хагу како би им се судило за почињена злодела над Србима.

Ко је већи злочинац?

Почевши од 1998. године терористичка организација УЋК, коју је Хашим Тачи предводио, у више наврата је нападала, убијала, киднаповала полицајце, војнике и цивиле. Кривица је била та што су Срби а узраст, пол и друштвени положај апсолутно небитни.

Многи од њих су измасакрирани, убијени без икакаве потребе на свиреп начин а та демонска особина у односу према Србима произилази једино из безразложне мржње и освајачких прохтева.





У извештају Дика Мартија, Хашим Тачи је осумњичен да је за време терористички-војног ангажмана на простору Косова и Метохије активно бавио киднаповањем људи ради вађења органа и даље препродаје на црно. Тај извештај и истрага су стопирани од стране Америке за коју се основано сумња да у свету предводи овај уносни посао и да су у томе и данас врло активни на територији источне Украјине где много полажу на "здравствену заштиту на самом терену". Како је то изгледало са Србима са КиМ током деведесетих испричао је један од учесника у том злочину.



Стигли смо до тренутка сопствене историје када су на власти људи који су са њим ратовали али су у стању да све то забораве уз фудбал, шах, вино... Они људи којима нико није страдао већ напротив, чији су чланови породица трајно и у сваком погледу материјално збринути.

Народу остаје да се ужасава, породицама жртава да бол не јењава већ постаје све неподношљивији, а оваквим новинарима и "изворима" вести... Закључите сами, на овом порталу не објављујемо вулгарности.

Иван Максимовић


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине