Вести:

четвртак, 24. септембар 2015.

Александар Вучић је слуга хрватског лобија и главни кривац за кризу са мигрантима!

четвртак, 24. септембар 2015. | КМ новине 0

диктатор Александар Вучић кривац za кризу Србски Образ и СНП Наши указују јавности да је диктатор Александар Вучић главни кривац за новонасталу кризу са мигрантима и хрватском скандалозном забраном уласка свим српским држављанима и возилима, из најмање три разлога:

Александар Вучић је слуга хрватског лобија и главни кривац за кризу са мигрантима! #vesti #kosovo #km_novine #snp #nasi

Прво, зато што је омогућио неометан улазак огромног броја нелегалних имиграната у Србију и зато што их није на време усмерио ка Хрватској.

Друго, зато што је, безглаво јурећи ка Европској унији, довео Србију у понижавајући положај према Хрватској, која уцењује нашу земљу како јој се прохте, јер зна да са друге стране неће наићи на озбиљан одговор.

Треће, зато што је, као и претходни режим Демократске странке, омогућио хрватским тајкунима да задобију монополски положај у српској трговини, пољопривреди, прехрамбеној и грађевинској индустрији.


„Идеа“, „Рода“, „Меркатор“, „Фриком“, „Штарк“, „Дијамант“, „Нексе група“ — само су неки од примера хрватског поробљавања српске привреде и тржишта.

Диктатор Вучић не само да ништа не предузима против тога, већ им, уз помоћ својих сатрапа и хрватских лобиста попут Ненада Чанка, и даље помаже да пљачкају грађане Србије. Све ово хрватској држави даје основ за осионо понашање према Србима у сваком смислу.

Србски Образ и СНП Наши захтевају да се према Хрватској сместа предузму најоштрије противмере, укључујући забрану уласка у Србију свим хрватским држављанима и свим возилима са хрватским регистарским таблицама. Такође, потребно је под хитно упутити тржишну и санитарну инспекцију у сва предузећа и трговинске ланце у Србији који су у хрватском власништву, како би се испитале бројне жалбе српских потрошача и привредника на незаконито пословање хрватских фирми, а које су власти до сада свесно „гурале под тепих“.

Коначно, позивамо све грађане Србије на бојкот хрватских трговинских ланаца „Идеа“, „Рода“ и „Меркатор“, као и производа предузећа „Подравка“, „Краш“, „Фриком“, „Штарк“, „Дијамант“, „Нексе група“ и других чији су власници хрватски тајкуни, који већ дуже од деценије неометано пљачкају српски народ и све грађане Србије. 




Саопштење за јавност СНП НАШИ и Образа



Извор: СНП НАШИ :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине