Вести:

недеља, 27. септембар 2015.

Живот у Београду на води (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

недеља, 27. септембар 2015. | КМ новине 1

Поводом новефазе почетка изградње Београда на води власт је представиле нове макете будућег живота у том делу града. "Биће то модеран и потпуно неочекивани крај за наше грађане" уверени су у власти.



"Знамо да грађани не очекују све оне погодности које ће ту имати и да само због тога постоји отпор. Када би знали шта их чека - већ сада би сами скочили у воду" каже наш саговорник близак круговима премијера Вучића који највише инсистира на изградњи ово архитектонског чуда упркос негодовању читавог народа. Наш извор тврди да су ово речи самог премијера који неће одустати од помпезних почетака изградње упркос недостатку подршке.

Ексклузивно за наше посетиоце преносимо најновије макете Београда на води!

Сам улаз у Београд на води из остатка града (парче суве земље у десном углу) пружаће индивидуалне услуге јавног превоза у савременом тржишном тренду. До маркета вам неће бити потребна више никаква преседања.


Свако ће, независно од било кога другог, моћи да се креће куд год о жели. Неће то бити случај као сада са новим Мерцедесовим аутобусима који ће једино у овом делу града бити превазиђени. Иначе, ти аутобуси које ми правимо и даље ће изазивати само одушевљење у свету а завист код суседа који тако виде да смо постали лидер у региону.

Да не буде забуне коју би зли језици могли да искористе, превозно средство неће бити обавезно. Људи ће моћи слободно да шетају као и било где у другом граду на свету.


Чак шта више, улице ће бити пријатна места за дружење са вашим пријатељима и најближима.

Живот крај реке, посебно јутра у насељеним местима, одувек су деловала инспиративно. Јутарња измаглица може бити сибол много тога у животу.

Одлазак на посао истовремено ће бити прилика за прекопотребном физичком активношћу код савременог човека. тако ће становници Београда на води увек имати истовремено више погодности макар то био и само одлазак на посао.

Улице Београда на води испланиране су тако добро да неће бити непотребних гужви.

Свако ће моћи да испољи своју креативност без икаквих притисака.

И све то ће бити опуштени, елегантно, са стилом и јединствено!


Иако модеран, Београд на води ће бити уско повезан са природом.

Београд на води ће, већ у раној фази изградње, имати и своју подземну железницу.

.
Многим његовим становницима то ће уштедети време које троше на пут од стана до посла.

Град ће обиловати зеленим површинама и местима за предах и рекреацију.

Његови становници ће моћи да се осаме и посвете себи.

Опуштање на обали реке добија сасвим нови смисао.


Доказ да је све идеално осмишљено је тај што је и министар војни, Гашић, већ закупио стамбено војни простор у елитном делу Београда на води.



Чак ће и индустријска зона бити примамљива рекреативцима.






Близина остатка града на сувом чиниће једну комплетнију целину са остатком комплекса.
 
Као сваки модеран град и Београд на води ће гарантовати сва права за различита верска...
...или сексуална опредељења. Ово на лични захтев премијера Вучића кога је стадион на једној од утакмици произвао да је сексуално не баш нормално опредељен.

Исто тако ће бити места и за оне који желе да време проводе у кругу своје породице...
...или да се осаме од града, барем оног на води.

А за оне који воле масовније журке обезбеђена је и градска плажа.

 Овим макетама и представљањем живота у будућем граду премијер Вучић је желео да обележи велики дан почетка изградње нове фазе маркетинга у Београду на води а грађани да буду упознати унапред са свим благодатима које ће им он обезбедити.

"Ако се и после овога грађани буду даље жалили то може бити само одраз њихове личне агресивности, затупљености и незадовољство личним животима, поручио је премијер данас током представљања нових макета.


Напомена: Ова сатирична вест не садржи примесе увреде, подругљивог смеха нити вређања. Она је само делић реалног сагледавања проблема у српском друштву кроз комичне и безазлене шале.





Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

1 коментар:

  1. ШТАЉ ЋЕ НАМ БРЕ ОВО- КАКАВ БЕОГРАД НА ВОДИ. ЈЕЛ ЈЕ НОРМАЛАН ИКО У ТОЈ ВЛАДИ КАД ГЛЕДА ДА СМАЊИ ГРАД СА ЗЕМЉОМ А ДОНОСИ ВОДУ. ЗАР МАЛО ПОПЛАВА ИМА ПА ЈОШ И ТА ВОДУРИНА. ШТО БАЦАТЕ ТОЛИКЕ ПАРЕ. ВАМА ЈЕ4 МЕСТО КОД ПСИХИЈАТРА СВИМА У ВЛАДИ. ЗРЕЛИ СТЕ ЗА БАРДОВЦЕ У НИШУ.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине