Вести:

четвртак, 3. септембар 2015.

Мустафа именовао шест ''заменика министара'' из редова Вучићеве и Вулинове странке

четвртак, 3. септембар 2015. | КМ новине 0

Такозвани "премијер Косова", Иса Мустафа је данас, поступајући према коалиционом споразуму између шиптарских странака ДПК, ДСК и Српске листе, именовао шест "заменика министара" из редова Српске листе коју предводе двојица Александра - Вучић и Вулин.

Мустафа именовао шест ''заменика министара'' из редова Вучићеве и Вулинове странке
Вучић је својим "ауторитетом" позивао на шиптарске изборе а сада је добио и место - у замени. / Фото: КМ Новине

Како агенција "Бета" преноси, досадашњи директор за економски развој у шиптарској Општини Штрпце са иронијом у имену, Родољуб Младеновић, од данас је ''заменик министра'' пољопривреде у сепаратистичкој "влади" у Приштини.

Слађан Николчевић, такође из Штрпца, именован је за ''заменика министра'' за просторно планирање а какви ће његови резултати бити када је сав простор јужне српске покрајине издао, није тешко наслутити. Он је до сада обављао послове директора СКИ центра Брезовица.

Биљана Поповић је ''заменица министра'' финансија, док је Мирјана Јевтић ''заменица министра'' за рад и социјална питања. Поред малопређљње ироније ево још једног феномена где Вулинов члан странке постаје једно од водећих лица у истоименом ресору али не под његовом управом иако је и то на територији исте државе, Србије.

"Заменик министра" за унутрашње послове је Милан Радојевић.

Нусрет Хоџа, бивши члан такозваног "Судског савета Косова", нови је заменик "министра правде".

Иван Томић је заменио Срђана Поповића ( рођеног брата Димитрија Поповића кога су Шиптари убили у Грачаници пуцајући му из забаве у главу) на месту директора канцеларије за заједнице. Томић је тренутно саветник тзв. "заменика премијера Косова" Бранимира Стојановића, за кога представници породица српских жртава са Косова и Метохије стално говоре да је у друштву са шиптарским зликовцима и ратним злочинцима.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине