Вести:

среда, 12. август 2015.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) Како се амерички војници забаљају (ВИДЕО)

среда, 12. август 2015. | КМ новине 0

Ни један од ова два видеа није нов, на интернету се налазе већ неколико година али како латинска пословица каже "обнављање је мајка науке".

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) Како се амерички војници забаљају (ВИДЕО)
Фото: Илустрација

А шта ми треба да научимо?

Па, с обзиром на то да нас српски политичари полако али сасвим сигурно гурају у наручје НАТО - америчког пакта, против наше жеље, да служимо још и војно окупатору и постанемо вазали, ред је да што боље упознамо те људе.

Снимак који је је запрепастио многе широм света приказује "набуџене" америчке војнике, у пуној ратној опреми, у једној од арапских земаља коју су окупирали и једну сасвим малу, немоћну куцу која се игром случаја нашла у њиховој близини. Оригинални видео, као и још неке поново објављене верзије су уклоњене са интернета али је једна са азијским натписом стала. Иако не баш најбољег квалитета, сасвим је довољно да видимо о чему и како се амерички војници забављају.




Уколико вам претходни видео није био довољно узнемирујући упозоравамо вас да следећи заиста јесте. Посебно ако волите куце, или се гадите оружје и насиља, или не волите беспотребна убијања, или... А свега тога има овде.

Крај пута је пронађена мина, експлозивна направа. Уобичајени протокол је сачекати службу која се бави деминирањем. Амерички војници су одлучили да пуцањем у мину изазову експлозију али су уместо службе сачекали да до мине приђу два пса како би у тренутку експлозија била што ближа том месту. Оба пса су убијена противтенсковском мином.

 
Под заставом НАТО-а, односно алијансе под вођством Америке, из године у годину све је више и српских војника. 


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора


Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине