Вести:

среда, 12. август 2015.

УРНЕБЕСНА ОПТУЖБА ШИПТАРА: Кока кола у служби великосрпске пропаганде (ФОТО)

среда, 12. август 2015. | КМ новине 0

ПРИШТИНА – Има већ 16 година како је Војска Србије напустила Косово, али Срби увек проналазе начина да буду присутни. Производи ове државе, иако сумњиви, могу се наћи на сваком столу Косова, чак и на свадбеним весељима, започиње свој драматични извештај албански портал“Албеу“.

УРНЕБЕСНА ОПТУЖБА ШИПТАРА: Кока кола у служби великосрпске пропаганде (ФОТО)
Илустрација: КМ Новине


Портал преноси фотографију флаше Кока коле на којој стоји презиме Милошевић.

– Фотографија коју видите горе је усликана једној свабди на Косову и Метохији, где се конзумира Кока Кола по имену српског крвника и диктатора Слободана Милошевића. На дизајну којег је Кока кола Србија припремила посебно за Косово и Метохију означена су презимена и других ратних злочинаца као што су: Ћосић, Чубриловић, Ранковић … –  запрепашћени су новинари портала „Албеу“.

Фото: Правда
Представници компаније Кока кола на Косову и Метохији, информисали су новинаре овог портала да се ово пиће не пуни на КиМ. Према њиховим речима, одлука о производњи на Косову и Метохији зависи од „комбинације многих макро-економских фактора, величине тржишта за инфраструктуру и управне организације“, преноси портал „Албеу“.

До тада, Албанци на Косову и Метохији ће и даље морати да прослављају свадбе са „Милошевићима“.




Извор: Правда    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине