Вести:

петак, 28. август 2015.

УКЛОНИТИ УЗРОК: Мигранти нису узрок нашег националног колапса- они су последица Издаје

петак, 28. август 2015. | КМ новине 0

Сведоци смо ових дана, да Србија као држава и доскора независна нација, у сваком погледу колапсира. Колапс нашег друштва у државном, економском, моралном, погледу који је ова мигрантска криза само избацила на светлост дана, је почео много раније (пре ове глобалистички режиране најезде „неких нових Османлија“ на наше историјске националне просторе).

УКЛОНИТИ УЗРОК: Мигранти нису узрок нашег националног колапса- они су последица Издаје



















Пише: Миодраг Новаковић: уредник ФБ Репортера


Ми у независним и патриотским медијима, последњих пар година константно указујемо на опасност планиране „азилантизације, исламизације и ромизације“ Србије. Ја сам прву озбиљнију анализу на ту тему написао пре две године. Сада више нема потреба да указујемо на ту појаву, која је већини грађана Србије, видљива и голим оком. Многи су на својој кожи осетили веома негативне последице такве полтронске, и према Евроунији подређене и повлађивачке, политике Вучићевог, али и свих претходних „досовских режима“.

Оно што мене забрињава, јесте што су се у наводну кампању указивања на мигрантски проблем, сада укључили и скоро сви (про)режимски штампани и електронски медији, укључујући режимски контролисане телевизије са националном фреквенцијом. Кажем наводну, јер ако прочитате наслове (про)режимских таблоида, и одгледате неке ударне тв емисије, приметићете да су сви ти медији напрасно укључили у, не ширење информација, већ практично у стварање панике и усмеравање сада веома видљивог гнева народа на овакву неодговорну политику режима, према изманипулисаним и протераним „блискоисточним хордама“, које по Србији лутају и роваре, без скоро икаквог државног надзора. Оно што је парадоксално, и са безбедносног , али и епидемиолошког, и сваког другог аспекта веома забрињавајуће- Вучићев режим (уз дволично евроунијско спонзорство) ове несрећнике складишти у самој србској престоници.

Који су стварни мотиви да се хиљаде илегалних миграната, од којих убедљиву већину чине млади мушкарци „војног доба“, који све више постају „спонтано“ фрустрирани својим нерешеним статусом, складиште у двомилионском главном граду наше државе? Вратићемо се на то питање мало касније.


ВУЧИЋЕВ РЕЖИМ ИЗАЗИВА УЗНЕМИРЕЊЕ КОД ГРАЂАНА, ШИРИ ПАНИКУ, И УСМЕРАВА ГНЕВ ПРЕМА МИГРАНТИМА!?

Најупечатљивији пример је (по писцу ових редова, унапред режирани наступ) државне поверенице за равноправност грађана Б. Јанковић, која је својом јавно телевизованом изјавом на „сорошком“ Б92, да регионални развој Србије треба поспешити трајним насељавањем арабских миграната. Поред тога што ова изјава вероватно представља неку врсту режимског пробног балона, за стварну насилну демографску промену у Србији, која се код нас већ ужурбано спроводи кроз програме реадмисије и (ре)интеграције свих азиланата, са нагласком на инклузију из Евроуније протераних Рома- ова изјава је по писцу ових редова, имала и улогу стварања панике и усмеравања гнева, не према онима који су широм отворили наше границе и омогућили илегалну најезду овог „страног елемента“, већ према том „страном елементу“, од којих већина и јесу аутентични избеглице и несрећници чије су државе уништиле САД и водеће ЕУ чланице, својим илегалним војним (и финансијско-обавештајним) интервенцијама.


Дакле, за овакав политичко-медијски заокрет, режимских званичника и њихових медијских послушника, мора да постоји и неки други,скривени и потенцијано веома мрачни мотив, осим хуманитарног!? Као да неко жели свесно да гурне Србију у хаос, етничке сукобе и лако могући грађански рат. Али тај неко сигурно нису одговорни и национално свесни родољубиви покрети и политичке организације, који се у овој земљи само због свог србског и православног предзнака, „хорски“ проглашавају (клеро)фашистима и екстремним десничарима.


Реалност је у ствари веома супротна- управо оно што раде (про)режимски таблоиди и тзв. националне ТВ фреквенције, укључујући и аутократску самовољу Вучићевог режима- може да се окаратерише као фашизам и екстремизам. Шта ћете бољи пример од Вучићевог дежурног саговорника у Тешкој речи ТВ Пинк, неоусташког медијског бојовника Петра Луковића, и његовог безличног (али зато дебело финансираног из пара-фондова ЦИА) медија „Е-новина“. Ово гласило које запошљава кадрове, по искључиво анти-србском критеријуму, упорно заговара шовинизам, етничку и верску мржњу, према државотворном србском народу, и нашој православној цркви- и то потпуно некажњено. Но када видите љигавог (бившег порно-уредника) Луковића, у друштву, још љигавијег про-западног премијера Вучића, на националној телевизији „пинк боје“, онда вам је све јасно…

ИЗА СКЛАДИШТЕЊА „АЗИЛАНАТА“ СТОЈЕ ПЛАНОВИ ЕВРОАТЛАНТИСТА ДА СРБИЈУ ГУРНУ У КРВАВЕ ЕТНИЧКЕ СУКОБЕ И ГРАЂАНСКИ РАТ- ДА БИ ОНДА ПОНУДИЛИ „РЕШЕЊЕ“!? 

Уосталом, „модус операнди“ глобалиста се увек и одвија по оваквом сценарију, који се данас реализује у Србији- вештачки се изазове криза (на наше просторе се усмери „азилантски цунами“) која треба да резултира у хаос и потенцијално катастрофални унутрашњи конфликт, и потом се понуди решење (спољна интервенција и присилно прихваћање нове „реалности на терену“- у овом случају трајном и присилном променом демографске слике у Србији) које ће наравно бити на штету државотворног и већинског србског народа. Све у духу масонског мотоа- „Ordo Abo Chaos” (Ред из Хаоса). Мишљење писца ових редова јесте, да је овакав сценарио сада веома реалан. Пажљиво пратећи србску друштвену и политичку сцену, и реакције грађанства у медијима и на друштвеним мрежама последњих дана, није тешко уочити да су у до сада апатичном (ако не у целом, онда бар једном добром делу) србског националног корпуса, ствара „критична маса“ незадовољства- и да онај национално најсвеснији део нашег народа захтева радикално решење овог проблема.

Миодраг Новаковић
Сада је вема важно, да тај наш „родољубиви корпус“ не наседне на овај режирани (у сарадњи са београдским режимом) глобалистички сценарио и не окрене свој оправдани гнев према последицама „режимске болести“, изманипулисаним мигрантима- већ да тај гнев усмери ка Узроку ове „болести“: петоколонашком Вучићевом режиму. Ако желимо да опстанемо као држава и као нација, и спречимо да евроунијски глобалисти од наше отаџбине направе „азилантску депонију“, онда Вучићев издајнички режим мора да оде. Милом или Силом!

Када на власт доведемо одговорну Владу (националног спаса), онда проблем миграната треба решавати онако како то ради свака правна и национално одговорна држава- стриктном применом нашег устава и закона, војно-полицијском заштитом и потпуном контролом државних граница- и смештањем свих илегалних миграната у „азилантске притворе“ до коначног и правног решења њиховог статуса. Уосталом тај пример нам нуди и „добронамерна“ Евроунија, која ових дана своје границе штити војском и бодљикавом жицом, илегалне мигранте протерује по кратком поступку, док „легитимне“ тражиоце азила смешта у „азилантски притвор“ до 18 месеци (ЕУ закон), односно до решења њиховог правног статуса.

Текст у целини можете прочитати на страни ФБ Репортера ОВДЕ


Извор: ФБ Репортер    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине