Вести:

понедељак, 24. август 2015.

Инфоратници - Миодраг Новаковић: Организовани прилив азиланата, сензитивизација и кондиционирање Срба (аудио)

понедељак, 24. август 2015. | КМ новине 1

ФБР уредник Миодраг Новаковић у емисији Инфоратници: Организовани прилив азиланата и сензитивизација и кондиционирање Срба (аудио снимак + повезани чланци)

ФБР уредник Миодраг Новаковић у емисији Инфоратници: Организовани прилив азиланата и сензитивизација и кондиционирање Срба (аудио снимак + повезани чланци)



„…Другим речима, по министарки Јоксимовић важи следећа логика: Што више азиланата у Србији, то су нам боље шансе да уђемо у ЕУ!? Да није трагично, можда би и било смешно- Па ЕУ сигурно не депонује у Србију стотине хиљада протераних („наших и туђих“) Рома, и тамнопуте белосветске азиланте (исламисте), да би нас „сутра“, све са њима заједно, примила у Унију.

…Данас је очигледно на делу најгоре лицемерје „наших пријатеља“ из Брисела, и паклени план Вашингтона да се од Србије створи неки нови „Балкански калифат“, и тиме трајно дестабилизује цео наш континент- то изгледа данас једино слепци (или послушни западни режимски плаћеници) не могу да виде…

…Кризу у чијем се епицентру, територијално очерупана и економски, и у сваком другом погледу уништена, Србија нашла, али не својом вољом, већ по унапред припремљеном сценарију „невидљивих центара моћи“. Већ сам рад г. Лазанског оставља места за сумњу у добре намере, а када се све то стави у контекст државно-медијске кампање масовне сензитивизације и промене свести код грађана Србије, у сврху мирења са процесом насилне „азилантизације“ Србије и прихватања оних који нам никад браћа нису били…“ (изводи из приложених радова фбр уредника м. новаковића)



Аутор и водитељ емисије Инфоратници – Биљана Ђоровић.
У главном делу емисије гост је био Миодраг Новаковић, главни и одроворни уредник ФБРепортера.


(од 23:00). О Фестивалу органске хране у Нишу говоре организаторке Драгица Митић и Марија Бореновић.

Остале повезане текстове М. Новаковића на ову темо можете прочитати, кликом на линк, на страни ФБ Репортера.
Извор: ФБ Репортер    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

1 коментар:

  1. http://pamelageller.com/2015/08/the-whole-syria-will-pass-through-serbia-belgrade-to-face-five-million-refugees.html/

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине