https://1.bp.blogspot.com/-mlNCiaaJGtw/YBljytHAOqI/AAAAAAAAEK8/HNNDuRfgNkoowVRPiBJBwUFeeUTO8ExZACLcBGAsYHQ/s468/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BE-%25D0%25BE%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0.gif
Вести:

недеља, 23. август 2015.

Штрбац: Да у Хагу важи смртна пресуда, мање би Срба убили него сада у затворима (ВИДЕО)

недеља, 23. август 2015. | КМ новине 0

Генерал Миле Мркшић недавно је преминуо у затвору у Португалу где га је послао хашки трибунал. Оћигледно је смрт наступила немаром али се и друге сумње тешко могу отклонити.

Штрбац: Да у хагу важи смртна пресуда, мање би Срба убили него сада у затворима
Илустрација: КМ Новине

Поводом трагичне смрти генерала Мркшића КМ Новине су разговарале са савом штрбцем, директором Д.И.Ц. Веритас који о српским ратницима са подручја Хрватске и Босне брине и пружа сву правну подршку која од стране државе Србије у потпуности изостаје за многе од невин оптужених Срба.

Карцином плућа, који је узроковао смрт генерала, откривен је тек 4 дана пре него што је она наступила! 

"Мени је много рођака умрло од рака плућа и мучили су се дуже времена, месеци, година... а ово је нешто убрзано. Његова ћерка се јавила пре неколико дана медијима са апелом да га пребаце у Србију јер је у веома лошем стању. Нажалост, десило се то што се десило. Јасно је да има повода за покретањем истраге, ово није први већ осми случај. Не рачунамо Хаџића који ће ускоро умрети, или Шешеља који је тешко оболео, многи су пуштени па помрли. Ово је невероватно колико је Срба помрло у Хагу. Ја сам чак рекао - Хаг нема смртну казну али да има не би их толико изрекао колико им је помрло само у притворској јединици" рекао је Штрбац за КМ Новине.

Послушајте и остатак приче о очигледним убиствима немаром, српских заточеника у Хагу, за које народ говори да су у том НАТО затвору једино из жеље западних агресора и зликоваца који би да им се освете што су тако добро бранили српске земље у ратовима са неупоредиво надмоћнијим непријатељем.


Данашња 'Политика' доноси текст о сведочењу и доказима да је притвореник др Милан Ковачевић уместо пружене здравствене помоћи послат у смрт.
Разговарао: Стево Мрђен / КМ Новине


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извораShare/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.