https://1.bp.blogspot.com/-mlNCiaaJGtw/YBljytHAOqI/AAAAAAAAEK8/HNNDuRfgNkoowVRPiBJBwUFeeUTO8ExZACLcBGAsYHQ/s468/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BE-%25D0%25BE%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0.gif
Вести:

понедељак, 20. јул 2015.

ПБ КиМ: Марић преживео ''Олују'' па би тим искуством да усрећи и Србе са КиМ

понедељак, 20. јул 2015. | КМ новине 0


Недавна посета тзв. министра за повратак Срба у влади Косова Љубомира Марића Хрватској где га је примила министарка спољних послова Хрватске показује класично политичко лицемерство садашње власти у Србији.

ПБ КиМ: Марић преживео ''Олују'' па би тим искуством да усрећи и Србе са КиМ
Љубомир Марић


Разлог посете Љубомира Марића Хрватској је наводно искуство које Хрватска има у повратку Срба. Свима је познато да се и на Косову и Метхоји а и у Хрватској одвија процес по истом рецепту који су пројектовали западни ментори а он гласи, да се Срби протерају у масовном броју а да се онда враћају на кашичицу. И сам тзв. министар Љубомир Марић је личност која је из околине Книна протерана за време „Олује“ па на основу личног примера сигурно зна како се одвија повратак Срба због чега није морао да иде у Загреб.

Љубомир Марић нема никакво политичко искуство. До функције министра био је технички секретар генералног директора „Трепче“ Јована Димкића на чији предлог је и постао министар. „Трепча“ иначе слови за једног од главних спонзора „фонда Драгице Николић“.

Нажалост Љубомир Марић није једини представник негативне националне селекције садашње власти. Највећи део умних и паметних људи није желео да учествује у косовској издаји тако да је политички башибозук данас тај који предводи Србе на Косову и Метохији.

Српски народ на Косову и Метохији у пуној мери игнорише такве представнике што је и показао скуп у Звечану када је Марку Ђурићу директору Канцеларије за КиМ додељена титула почасног грађанина Звечана. Током церемоније у биоскопској сали која има више од 600 места дошло је не више од 30 звечанаца, што је и изазвало негатинву реакцију слављеника. Срби у овој општини нису хтели да скрнаве титулу почасног грађанина јер су пре тога ту титулу доделили Новаку Ђоковићу, и проф. др Зорану Кривокапићу најбољем дигестивном хирургу у Србији.

За очекивати је и да на војној паради у Хрватској поводом просаве „Олује“ буде присутан и председник Владе Србије заједно са косовским министром Љубомиром Марићем његовим најбољим кадровским решењем.

Попут Сребренице био би то још један доказ помирења од стране ове Владе на просторима некадашње Југославије.

У Косовској Митровици
20.07.2015. године


ПАТРИОТСКИ БЛОК КОСОВА И МЕТОХИЈЕ
 

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.