Вести:

петак, 3. јул 2015.

Мобилизација НВО сектора под шифром ''JE SUIS NASER ORIĆ''

петак, 3. јул 2015. | КМ новине 0

Петоколонаши се на прву команду од споља постојавају под конац и марширају строго у једној колони, у црну боју завијени.


У слободно време носе артикле са заставама Велике Британије, Немачке или Америке, и нормално броје паре у потаји http://www.fsksrb.ru/fond-strateske-kulture/komentar-dana/akcija-7000-luzera/.
Прилику да иживе демонску страст аутошовинизма користе обилато, с слашћу. Антисрпске мисли и осећања посвећују прво оним 3.287 изкасапљених Срба сребреничког краја (то овом поводом, задатком, а следећи пут неким другим нашим мученицима) а онда сваком од нас поименце.

Њих занимају "сребреничке жртве" (при том мисле само на Алијине бојовнике)? Па ББС агент Душан Машић у животу није рекао ни написао о Сребреници ни словца док није покренуо антисрпску кампању http://sedamhiljada.rs/ (месец дана пошто је добио британско држављанство ;) прво жена Енглескиња па остало по реду) која у преводу значи оно што су протеклих дана на сва уста телалили Bakir Izetbegović, Ćamil Duraković, Munira Subašić:

"JE SUIS NASER ORIĆ"

А што је наслов, увод, разрада и закључак резолуције о "геноциду у Сребреници" Велике Британије у Савету безбедности УН.

Ако сви ови душмани имају мотив, време и енергију да окупирају Скупштину Србије 11.07.2015. у 11,07 часова (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=07&dd=02&nav_category=12&nav_id=1010980) како би и нас и будуће генерације жигосали као геноцидне не разврставајући нас по боји косе и очију, партијској или покреташкој застави, ни да ли навијамо за Звезду ил Партизан, да ли смо црквени или не: само да смо Срби (они то увек читају као и усташе "грко-католици") онда би свако ко је Србин и од српскога рода требало да има минимум 3 пута више мотива, времена и енергије да дође сам са својом брадом и главом, именом и презименом и саспе својим крвним непријатељима рафал истине у лице http://stanjestvari.com/2015/06/30/ратко-п-шкрбић-шта-би-требало-да-знамо/!

Бог и Србија и 11-ог и било ког другог дана нема никог другог до тебе брате Србине и тебе сестро Српкињо. Одбрани себе и будућност своје деце.

Какви Срби били тако нам и Бог помогао!

NVO KAMARILA у петоколонашком маршу на институције Републике Србије:
- Hartefakt fond
- Inicijativa mladih za ljudska prava
- Fond za humanitarno pravo
- Civil Rights Defenders
- Žene u crnom
- YUCOM
- Građanske Inicijative
- Policy Centar
- Helsinški odbor za ljudska prava, i
- Beogradski centar za ljudska prava.
Пише: Срђан Крунић


Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине